Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Léggömbök lánc fukszia

Léggömbök lánc fukszia

Részletes termékleírás
1 250 Ft 1 035 Ft ÁFA nélkül
Léggömbök lánc fukszia
Léggömbök lánc fukszia
Elérhetőség: 5 munkanapon belül készleten
Ár: 1 250 Ft
Léggömbök lánc fukszia
Ár 1db. 1 db. A lufik alkalmasak egyszerű lufidíszek készítésére. A lufi végén van egy extra darab latex, így könnyen egymásra lehet rakni a lufikat. Az Ön választása szerint egy- vagy többszínű változatban. Ha a léggömböket levegővel töltjük fel, akkor a mennyezetről leengedhetjük őket, a szoba szemközti sarkaihoz köthetjük őket, és így tovább. Ha a lufikat héliummal fújod fel, a füzérből kaput varázsolhatsz.A lufi mérete 28 cm. A felfújással kapcsolatos további információkért lásd a "Szivattyúk és tartozékok" című részt. Ha különböző színkombinációkat szeretne kipróbálni a lufidíszítéshez, használhatja a lufidíszítő konfigurátorainkat - lásd a "Lufidíszítő konfigurátor" részt.
  • Szín: Sötét rózsaszín ünnepség

 

Súly (brutto) 10 g
Szín Rózsaszín
A termék listázva van: Léggömbök - lufik
Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő Szerdán 07. 03.
HU - Futár Packeta - Csomagküldő HU - Futár Packeta - Csomagküldő Szerdán 07. 03.
HU - Futár GLS HU - Futár GLS Szerdán 07. 03.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk