Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Léggömbök világító kék 5db LED

Léggömbök világító kék 5db LED

Részletes termékleírás
2 365 Ft 1 955 Ft ÁFA nélkül
Léggömbök világító kék 5db LED
Léggömbök világító kék 5db LED
Elérhetőség: 5 munkanapon belül készleten
Ár: 2 365 Ft
Léggömbök világító kék 5db LED
Léggömbök Belbal Mid Blue 27cm 5db + 5 db LED fehér léggömb fény. A fehér LED-fény interaktív hatást kelt a léggömbben. Könnyen használható. A LED-fény akár 24 órán át is világít. Figyelem! Figyelem! A sötétben világító lufik csak sötétben hatásosak - lágy fényt bocsátanak ki. De a léggömbök nem működnek világítótestként. Vegyen a kezébe egy lufit, nyissa szét egy kicsit a nyakánál, és helyezze a LED-lámpát a lufiba. A lufit a benne lévő LED-lámpával könnyedén megfogja, és a papírkártyát kihúzza a lufiból, hogy aktiválja a fényt. Kék ünneplés, ragyogó ünneplés

 

Szín Kék
A termék listázva van: Léggömbök - lufik
Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő Hétfőn 06. 24.
HU - Futár Packeta - Csomagküldő HU - Futár Packeta - Csomagküldő Hétfőn 06. 24.
HU - Futár GLS HU - Futár GLS Hétfőn 06. 24.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk