Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár
Lufi lánc ezüst
Lufi lánc ezüst
Elérhetőség: 5 munkanapon belül készleten
Ár: 1 250 Ft

Lufi lánc ezüst

1 db lufi ára. A lufik alkalmasak egyszerű lufidíszek készítésére. A lufi végén található egy extra darab latex, így könnyen egymáshoz lehet kötni a lufikat. Egyszínű vagy többszínű változatban, saját belátásunk szerint. Ha a léggömböket levegővel töltjük fel, leengedhetjük őket a mennyezetről, a szoba szemközti sarkaihoz köthetjük őket, stb. Ha a lufikat héliummal fújjuk fel, a füzérből kaput varázsolhatunk. A lufi mérete 28 cm. A lufik felfújásával kapcsolatos további információk a "Szivattyúk és tartozékok" menű részben találhatók. Ha szeretné kipróbálni léggömb dekorációjának különböző színkombinációit, használhatja léggömb dekorációs konfigurátorainkat - ezt megtalálja a "Léggömb dekoráció konfigurátor" menü részben.

Téma: Szilveszter, Esküvő
Szín: ezüst
Készlet: Ezüst-fekete

 

Súly (brutto) 10 g
Party témája Silvestr, Esküvő
Szín Ezüst
A termék listázva van: Léggömbök - lufik
Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő Szerdán 12. 13.
HU - Futár Packeta - Csomagküldő HU - Futár Packeta - Csomagküldő Szerdán 12. 13.
HU - Futár GLS HU - Futár GLS Szerdán 12. 13.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk