Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár
Lufi S betű - ezüst
Lufi S betű - ezüst
Elérhetőség: 5 munkanapon belül készleten
Ár: 165 Ft

Lufi S betű - ezüst

Új a piacon! Készíts egy lufi jelet a kívánságaid szerint:) Lehetőséget kínálunk arra, hogy bármilyen feliratot készítsünk a lufikból. Szüksége van a cég nevére? A születésnapos neve? Egy "Isten hozott itthon" tábla? Vőlegények neve? Mindezeket a lufi ábécéből lehet létrehozni. Bármilyen feliratot összeállíthat, három színvariációban. Rózsaszín a lányoknak, kék a fiúknak és fehér - univerzális. 


Egy másik előnye a levegővel való felfújás, nem kell drága héliumot vásárolni.  A ballonos ábécé nem tartalmaz horgokat, vesszőket stb., de ez is megoldható. Csak vásároljon megfelelő színű ballonmarkereket, és egyszerűen rajzolja meg kézzel a vesszőt vagy a horgot. A léggömbjelzés elkészítésének utasításai egyszerűek - fújja fel a léggömböket egy kézi pumpával, rögzítse a színes szalagot vagy szilont a léggömbök végére, és egyszerűen csomózza meg. A szalag ekkor a csomó közepén lesz - ezért a lufit a jobb vagy bal oldalra lehet áthelyezni, és a lufi jelet a kívánt mintába rendezheti. A lufilánchoz számokat vagy smiley-kat is hozzáadhatsz.


Beltéri felszereléskor használhatja az öntapadós kapaszkodókat - ezek szilárdan tartanak, és felgyorsítják az ünnepi dekoráció felszerelését. Ha lufi girlandot szeretne készíteni, akkor a lufi girland elkészítéséhez professzionális szalagot használhat. A dekoráció elkészítésekor különböző színkombinációkat próbálhat ki konfigurátorunkban. Ne rögzítse a léggömbjelzést éles élekhez és vakolathoz - a léggömbök kipukkadhatnak.

Szín Ezüst
Betűtípus S
A termék listázva van: Léggömbök - lufik
Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő Szerdán 12. 07.
HU - Futár Packeta - Csomagküldő HU - Futár Packeta - Csomagküldő Szerdán 12. 07.
HU - Futár GLS HU - Futár GLS Szerdán 12. 07.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk