Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Lufi Szeretlek felirattal

Lufi Szeretlek felirattal

Részletes termékleírás
Rakráron van > 5 darab Csütörtökön 12. 01. lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
165 Ft 140 Ft ÁFA nélkül
Lufi Szeretlek felirattal
Lufi Szeretlek felirattal
Elérhetőség: Rakráron van > 5 darab
Ár: 165 Ft

Lufi Szeretlek felirattal

Léggömb 001 piros színű, magyar "Szeretlek" felirattal. A hagyományos, magyar felirattal ellátott léggömbök mellett fóliás léggömböket is kínálunk a Szeretlek szekcióban. Ha azt szeretné, hogy a léggömbök repüljenek, látogasson el a Hélium szekcióba vagy a Hélium készletbe, és válassza ki az Önnek megfelelő csomagot. A léggömböket levegővel is fel lehet fújni. A www.party-narozeniny.cz online magazinban inspirációt találhat a dekorációihoz. Egy esküvő esetében a "kilövő konfetti" és a "torta szökőkút" egy másik fontos kiegészítő. A lufi mérete - B085 - átmérő 27 cm és térfogat 10 l. Eredeti dekorációnak számítanak a szerelmed nevével (latex és fólia) vagy a fényképével ellátott lufik. További információért, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk az email.balonky@

  • Motívum: Szív - Valentin-nap
Party témája Szív - Valentin-nap
A termék listázva van: Léggömbök - lufik
Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő Csütörtökön 12. 01.
HU - Futár Packeta - Csomagküldő HU - Futár Packeta - Csomagküldő Csütörtökön 12. 01.
HU - Futár GLS HU - Futár GLS Csütörtökön 12. 01.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk