Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Mosolygós arc lufi 5 db sárga

Mosolygós arc lufi 5 db sárga

Részletes termékleírás
Rakráron van 4 darab Csütörtökön 06. 20. lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
1 265 Ft 1 045 Ft ÁFA nélkül
Mosolygós arc lufi 5 db sárga
Mosolygós arc lufi 5 db sárga
Elérhetőség: Rakráron van 4 darab
Ár: 1 265 Ft

Mosolygós arc lufi 5 db sárga

Mosolygós arc léggömbök 5db sárga. A hagyományos smiley léggömbök mellett fóliás smiley léggömböket is kínálunk. Ha azt szeretné, hogy a léggömbök repüljenek, akkor látogasson el a hélium szekcióba vagy a hélium készletbe, és válassza ki az Önnek megfelelő csomagolást. A lufikat levegővel is fel lehet fújni. A www.party-narozeniny.cz online magazinban inspirációt találhat a dekorációihoz. A születésnapok másik fontos kiegészítője a "Tortagyertyák", vagy a "Kilövő konfettik" és a "Torta szökőkutak". A lufi mérete B85 / 27cm /, térfogat 10 l. Eredeti dekoráció a születésnapos fiú/lány nevével (latex és fólia) vagy a fényképével ellátott lufik. További információért, kérjük, forduljon a balonky@balonky.cz

    • Motívum: Parti, Smiley
    • Szín: Sárga

 

Party témája Párty, Smiley
Szín Sárga
A termék listázva van: Léggömbök - lufik
Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő Csütörtökön 06. 20.
HU - Futár Packeta - Csomagküldő HU - Futár Packeta - Csomagküldő Csütörtökön 06. 20.
HU - Futár GLS HU - Futár GLS Csütörtökön 06. 20.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk