Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Számos fólia lufi KÉK - KÉK 115 cm - 3

3 munkanapon belül lesz raktáron
2 235 Ft 1 845 Ft ÁFA nélkül
Számos fólia lufi KÉK - KÉK 115 cm - 3
Számos fólia lufi KÉK - KÉK 115 cm - 3
Elérhetőség: 3 munkanapon belül lesz raktáron
Ár: 2 235 Ft

Számos fólia lufi KÉK - KÉK 115 cm - 3

Ez a fólialufi nagyon könnyen feltölthető héliummal, csak válasszon eldobható héliummal töltött tartályaink közül. Vannak héliumos lufijaink, amiket te magad is használhatsz - könnyű kezelni, és bárki meg tudja csinálni! Az így feltöltött lufi körülbelül 7-10 napig tart, és újra tölthető.

A fólialufi természetesen levegővel is felfújható kompresszor, pumpa, szívószál vagy akár üreges szívószál segítségével.

 

Szín Kék
A termék listázva van: Léggömbök - lufik
Flexmetal

Španělská společnost Flexmetal, založená v roce 1987, se specializuje na výrobu foliových potištěných balonků v různých tvarech a podobách.

Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő Hétfőn 06. 24.
HU - Futár Packeta - Csomagküldő HU - Futár Packeta - Csomagküldő Hétfőn 06. 24.
HU - Futár GLS HU - Futár GLS Hétfőn 06. 24.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk