Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Születésnapi lufi 5db 45-ös számmal

Születésnapi lufi 5db 45-ös számmal

Részletes termékleírás
Rakráron van 2 darab Kedden 12. 06. lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
965 Ft 800 Ft ÁFA nélkül
Születésnapi lufi 5db 45-ös számmal
Születésnapi lufi 5db 45-ös számmal
Elérhetőség: Rakráron van 2 darab
Ár: 965 Ft
Születésnapi lufi 5db 45-ös számmal Léggömbök 45-ös számmal Színes léggömbök 45-ös számmal - egyszerű dekoráció a születésnapi partira.   Ha a kívánt szám nem szerepel az ajánlatban, akkor az ajánlatot a "Boldog születésnapot" vagy "Boldog születésnapot" feliratú lufik keverékére használhatja. A sima, cseh nyomtatással ellátott lufik mellett kínálunk fólialufikat cseh "Boldog születésnapot" felirattal is. Ha azt szeretné, hogy a lufik repüljenek, látogasson el a Hélium vagy Hélium készlet rovatba, és válassza ki az Önnek megfelelő csomagolást... A www.party-narozeniny.cz online magazinban inspirációt találhat a dekorációhoz. A születésnapok másik fontos kiegészítője a "tortagyertyák", vagy a "konfettidobók" és a "tortaszökőkutak". 5 léggömb keveréke, méret B85 / 27cm /, térfogat 10l. Eredeti dekoráció a születésnapos fiú vagy lány nevével ellátott lufik (latex és fólia) vagy a születésnapos fényképével ellátott lufik. További információért kérjük, forduljon a balonky@balonky.cz címre.
    • Gyártó: Belbal
A termék listázva van: Léggömbök - lufik
Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő Kedden 12. 06.
HU - Futár Packeta - Csomagküldő HU - Futár Packeta - Csomagküldő Kedden 12. 06.
HU - Futár GLS HU - Futár GLS Kedden 12. 06.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk