AKCIÓ: A mai napra csökkentjük a Csomagküldő átvevő pontokban történő szállítást árát 777 Ft-ra. 
Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

  Cukrászaticső likőr 18–24

  Kifejezetten készült tipp krémek permetezésére, magasságban, üreges közepén.

  Részletes termékleírás
  Utolsó a raktárba
  Rakráron van 1 darab Holnapután lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
  0x
  4 985 Ft 4 120 Ft ÁFA nélkül
  Cukrászaticső likőr 18–24
  Cukrászaticső likőr 18–24
  Elérhetőség: Rakráron van 1 darab
  Ár: 4 985 Ft

  Kifejezetten készült tipp krémek permetezésére, magasságban, üreges közepén.

  A kifejezetten a csúcsot üreges középső krémek permetezésére tervezték. Az ízlés szerint feltöltheti krémmel. Felvitelkor fontos, hogy az eszközöket és az alapanyagokat hűtsék, hogy a krém vékony falai ne sérüljenek meg.

  Magasság 60 mm
  Átmérő 18 mm - 24 mm
  Rozsdamentes acéllemez anyag


  Recept recept likőr tippekre
  7 dkg cukorkristály vagy manna
  2 dkg szójaliszt (sima, zsírtalanított) elérhető az egészséges élelmiszerboltokban
  1 dkg kakaó
  1 dl víz
  5 dkg csokoládé főzéshez
  10 dkg edzett 100% zsír
  22 kerek szivacsos keksz
  csokoládé és egy kissé edzett zsír
  tojás konyak
  némi tejpor a konyak megvastagításához
  Keverjük össze a lisztet, a kakaót, a cukrot és a vizet, és főzzük körülbelül négy percig. Főzés közben keverjük kb. 4 fokkal, hogy elkerüljük a keverék megégését. Keverje hozzá és keverje meg a csokoládét. hagyja teljesen lehűlni, még a következő napig is. Ezután habverővel meglágyította a megszilárdult zsírt. Győződjön meg arról, hogy van egy felvert tömege zsír nélkül.

  Mielőtt elkészítjük a tippeket, egy ideig betesszük a hűtőszekrénybe, de ezek nem megszilárdulnak teljesen, így az anyagot zsákkal lehet tolni. Időközben csokoládét tetünk a kekszre. Ez megakadályozza a szivacs lágyítását. Tolja ki a tömeget egy speciális szivaccsal és tegye be a hűtőszekrénybe. Büféket is süthetünk. (A hosszabbító oldalán egy kis lyuk van, és kívül kell maradnia). A további csúcsfeldolgozás alapelve az, hogy nagyon hideg legyen, lehetőleg fagyasztva. Ne felejtsük el hagyni az anyagot a hegyek lezárásához. Sűrítse meg a konyakot tejporral, töltse fel a tippeket és zárja le őket dekoratív hosszabbítóval. Tegye be újra a hűtőszekrényt. Készítsünk csokoládét zsírral és áztassuk meg a nagyon jégtöréseket.

  Súly (brutto) 15 g
  Nettó súly 30 g
  Anyag Fém
  A termék listázva van: Likőr csövek, töltő csövek

  Még nincs vélemény

  Saját értékelés hozzáadása

  Áru visszajuttatásának garanciája


  Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

  Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

  Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

  Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

  Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

  Postacím:

  PNM International s.r.o.
  Zavodni 540/51
  73506 Karvina
  Czech Republic 

   

  Lépjen kapcsolatba velünk