Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Likőr diszítő cső 24-36

Speciálisan készült hegy a krémek magasra permetezéséhez, üreges közepével.

Részletes termékleírás
Rakráron van 3 darab Csütörtökön lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
5 130 Ft 4 240 Ft ÁFA nélkül
Likőr  diszítő cső 24-36
Likőr diszítő cső 24-36
Elérhetőség: Rakráron van 3 darab
Ár: 5 130 Ft

Speciálisan készült hegy a krémek magasra permetezéséhez, üreges közepével.

A speciálisan kialakított hegy a krémek üreges közepű magasságú permetezésére szolgál. Ízlés szerint tejszínnel tölthetjük. Felvitelnél fontos, hogy az eszközöket és az előkészített alapanyagokat lehűtsük, hogy a krém vékony falai ne sérüljenek.

Likőr cső receptje
7 dkg cukorkristály vagy búzadara
Egészségügyi boltokban kapható 2 dkg szójaliszt (simán zsírtalanított).
1 dkg kakaó
1 dl vizet
5 dkg csokoládé a főzéshez
10 dkg edzett 100% zsír
kb 22 kerek piskóta
csokoládé és egy kevés keményített zsír
tojáslikőr
kevés tejpor a konyak sűrítéséhez
A lisztet, a kakaót, a cukrot és a vizet összekeverjük, és körülbelül négy percig főzzük. Főzéskor kb 4 fokra keverjük, hogy ne égjen meg a keverék. Állítsa le és keverje össze a csokoládét. hagyjuk teljesen kihűlni, talán másnapig. Ezután a megpuhult, megkeményedett zsírt felverjük. Győződjön meg róla, hogy valóban felvert masszát kap.

A tüskék elkészítése előtt a masszát egy időre hűtőbe tesszük, de ne teljesen megszilárduljon, hogy a masszát át lehessen nyomni a zacskón. Közben megkenjük csokoládéval a kekszet. Megakadályozza, hogy megpuhuljunk a piskótán. Speciális szivacsos rögzítéssel kinyomjuk a masszát és betesszük a hűtőbe. A büféinket is megsüthetjük. (A toldalékon van egy kis lyuk az oldalán, és annak kívül kell maradnia). A hegyek további feldolgozásánál az az elv, hogy nagyon hidegnek, lehetőleg fagyottnak kell lenniük. Ne felejtse el elhagyni a cuccot a hegyek bezárásához. A tojásos konyakot tejporral kicsit besűrítjük, a hegyeket megtöltjük és dísztartozékkal lezárjuk. Ismét betesszük a hűtőbe. Zsírral csokoládét készítünk, és ebbe áztatjuk a nagyon jeges csúcsokat.

Súly (brutto) 15 g
Nettó súly 35 g
Anyag Fém
A termék listázva van: Likőr csövek, töltő csövek

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk