Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Nyomás és szerkezeti fólia virágok kasmír virággal

Rakráron van 4 darab Csütörtökön 07. 18. lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
1 735 Ft 1 435 Ft ÁFA nélkül
Nyomás és szerkezeti fólia virágok kasmír virággal
Nyomás és szerkezeti fólia virágok kasmír virággal
Elérhetőség: Rakráron van 4 darab
Ár: 1 735 Ft

Strukturált fólia négyzet alakú díszítéssel, hogy egy műanyag dekoratív felületet hozzon létre.

Domborított apró kockáknak köszönhetően háztetőkhöz és egyéb hatásokhoz vezethet a bevonó és modellező anyagokban. Ezeket tovább színezhetik folyékony és gél színekkel. Használjon porszíneket árnyék- vagy fényes effektusok létrehozásához. Görgesse a tömeget porcukor hátlapon, és nyomja a strukturált fóliát a tömeg felületére. Segíthet egy hengerrel. Négyzetes formákkal csokoládé dekorációt készíthet. Öntsük a szőnyeget a csokoládéra, egyenletesen szétterítsük és hagyjuk megszilárdulni. Óvatosan távolítsa el a csokoládét és vágja le a kívánt alakzatokat éles élvágóval vagy késsel. Fűtött pengékkel jobban fog működni. Például permetezheti a csokoládé díszítéseit egy bronz spray-vel, amely fényűző megjelenést kölcsönöz a dekorációknak.

A strukturált fólia, amely egy műanyag dekoratív felületet hoz létre, nemcsak a pralinákhoz, hanem a mandula tészta és a bevonó anyagok mintázásához is alkalmas.

Fólia mérete: 40 x 25 cm

Dekoráció mérete: 2 x 2 cm

 

Súly (brutto) 70 g
Nettó súly 40 g
A termék listázva van: Nyomatok és szerkezeti fóliák Mintázók
Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő Csütörtökön 07. 18.
HU - Futár Packeta - Csomagküldő HU - Futár Packeta - Csomagküldő Csütörtökön 07. 18.
HU - Futár GLS HU - Futár GLS Csütörtökön 07. 18.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk