Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU
0 0 Ft Üres kosár

  Nyomat és szerkezeti fólia dekorálja a szabálytalan rombust - Tressé

  Rakráron van > 5 darab Csütörtökön lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
  0x
  1 130 Ft 935 Ft ÁFA nélkül

  Strukturált fólia négyzet alakú díszítéssel, hogy egy műanyag dekoratív felületet hozzon létre.

  A szőnyegre domborított apró kockáknak köszönhetően háztetőkhöz és egyéb hatásokhoz vezethet a bevonó és modellező anyagokban. Ezeket tovább színezhetik folyékony és gél színekkel. Használjon porszíneket árnyék- vagy fényes effektusok létrehozásához. Görgesse a tömeget porcukor hátlapon, és nyomja a strukturált fóliát a tömeg felületére. Segíthet egy hengerrel. Négyzetes formákkal csokoládé dekorációt készíthet. Öntsük a szőnyeget a csokoládére, egyenletesen szétterítsük és hagyjuk megszilárdulni. Óvatosan távolítsa el a csokoládét és vágja le a kívánt alakzatokat éles élvágóval vagy késsel. Fűtött pengékkel jobban fog működni. Például permetezhet csokoládé dekorációkat egy bronz spray-vel, amely fényűző megjelenést kölcsönöz a dekorációknak.

  A strukturált fólia, amely műanyag dekoratív felületet hoz létre, nemcsak a pralinéhoz, hanem a mandula tészta és a bevonó anyagok mintázásához is alkalmas.

  Fólia mérete: 40 x 25 cm

  Dekoráció mérete: 1,5–2,5 cm x 2 cm

  Súly (brutto) 40 g
  Nettó súly 40 g
  A termék listázva van: Nyomatok és szerkezeti fóliák, Mintázók, Minecraft

  Még nincs vélemény

  Saját értékelés hozzáadása
  Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 10. 30.
  Futár Magyarországon 10 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 10 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 10. 30.
  Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 10. 30.

  Áru visszajuttatásának garanciája


  Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

  Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza a csomagot a jegygel, és mi saját költségén juttatjuk el központi raktárunkba.

  Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

  Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást, kérjük, küldje el a küldeményt a következő címre:

  Cukrasz Vilag
  Csomagküldő.hu

  ID 94719344
  Teve utca 60
  1139 Budapest

  Szállítási megrendelések esetén nem fogadunk el visszavitt készpénzt. Címhez kötelező ID: 94719344

  Lépjen kapcsolatba velünk