Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Nyomat és szerkezeti fólia dekorálja a szabálytalan rombust - Tressé

1 170 Ft 970 Ft ÁFA nélkül
Nyomat és szerkezeti fólia dekorálja a szabálytalan rombust - Tressé
Nyomat és szerkezeti fólia dekorálja a szabálytalan rombust - Tressé
Elérhetőség: Szállítás 7-10 napon belül
Ár: 1 170 Ft

Strukturált fólia négyzet alakú díszítéssel, hogy egy műanyag dekoratív felületet hozzon létre.

A szőnyegre domborított apró kockáknak köszönhetően háztetőkhöz és egyéb hatásokhoz vezethet a bevonó és modellező anyagokban. Ezeket tovább színezhetik folyékony és gél színekkel. Használjon porszíneket árnyék- vagy fényes effektusok létrehozásához. Görgesse a tömeget porcukor hátlapon, és nyomja a strukturált fóliát a tömeg felületére. Segíthet egy hengerrel. Négyzetes formákkal csokoládé dekorációt készíthet. Öntsük a szőnyeget a csokoládére, egyenletesen szétterítsük és hagyjuk megszilárdulni. Óvatosan távolítsa el a csokoládét és vágja le a kívánt alakzatokat éles élvágóval vagy késsel. Fűtött pengékkel jobban fog működni. Például permetezhet csokoládé dekorációkat egy bronz spray-vel, amely fényűző megjelenést kölcsönöz a dekorációknak.

A strukturált fólia, amely műanyag dekoratív felületet hoz létre, nemcsak a pralinéhoz, hanem a mandula tészta és a bevonó anyagok mintázásához is alkalmas.

Fólia mérete: 40 x 25 cm

Dekoráció mérete: 1,5–2,5 cm x 2 cm

Súly (brutto) 70 g
Nettó súly 40 g
Party témája Minecraft
A termék listázva van: Nyomatok és szerkezeti fóliák, Mintázók, Minecraft

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk