Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Nyomat és szerkezeti fólia Pöttyös pontok - Polka Dot Design 15 x 30 cm

Rakráron van 4 darab Hétfőn 07. 29. lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
1 715 Ft 1 420 Ft ÁFA nélkül
Nyomat és szerkezeti fólia Pöttyös pontok - Polka Dot Design 15 x 30 cm
Nyomat és szerkezeti fólia Pöttyös pontok - Polka Dot Design 15 x 30 cm
Elérhetőség: Rakráron van 4 darab
Ár: 1 715 Ft

Strukturált fólia pöttyös pontokkal, hogy egy műanyag dekoratív felületet hozzon létre.

A strukturált fólia lehetővé teszi, hogy dekorációs dekorációkat készítsen a bevonó anyagokon az ünnepi torták, cupcakes és egyéb desszertek fedezésére. Gördítse le a bevonatot vagy a modellező vegyületet porcukorral borított lapos hátlapon, és nyomja a strukturált filmet a vegyület felületére. Segíthet egy hengerrel. Csak egyes torták dekoratív részei, például szalagok, íjak és különféle díszek készülhetnek anyagból. Strukturált fóliákkal csokoládé dekorációt készíthet. Az olvadt csokoládét terítse el a fólián, hagyja keményen, és óvatosan vegye le. A csokoládé és a felület könnyebb leválasztásának érdekében a fóliát nagyon finoman slepriccelni olajjal. Különböző formájú faragott vagy vágott dekoratív csokoládé tányérról díszítheti a mini desszerteket, süteményeket, tekercseket és így tovább. A luxus megjelenés érdekében színes spray-ket használjon.

Nyomatmintázat a kerekek mintájával - pöttyös.

Az alátét mérete 150 x 305 mm
Használat: gördítse az anyagot egyenletes vastagságra a porcukorral kissé megszórva a felületre. távolítsa el a fóliát a tömegből, és fedje fel a mintát, hogy kiemelje, hogy használhatjuk a fényes spray-t

 

Súly (brutto) 37 g
Nettó súly 10 g
A termék listázva van: Nyomatok és szerkezeti fóliák Mintázók
PME

Na stránkách Světa cukrářů najdete část sortimentu PME, vše za skvělé ceny. V případě zájmu o další výrobky této značky, které nevidíte aktuálně na našem webu, nás kontaktujte

Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő Hétfőn 07. 29.
HU - Futár Packeta - Csomagküldő HU - Futár Packeta - Csomagküldő Hétfőn 07. 29.
HU - Futár GLS HU - Futár GLS Hétfőn 07. 29.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk