Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Strukturált és szerkezeti fólia dekoráció kis négyzet - Small Square Design

1 715 Ft 1 420 Ft ÁFA nélkül
Strukturált és szerkezeti fólia dekoráció kis négyzet - Small Square Design
Strukturált és szerkezeti fólia dekoráció kis négyzet - Small Square Design
Elérhetőség: 2 héten belül készleten
Ár: 1 715 Ft

Strukturált fólia, kis négyzetek díszítéssel, műanyag díszítő felület létrehozásához.

A strukturált film lehetővé teszi, hogy dekoratív díszítőanyagokat készítsen a bevonóanyagokon az ünnepi sütemények, cupcakes és más sütemények fedezésére. A bevonó- vagy modellező anyagot sima felületre tekerjük porcukorral, és a strukturált filmet az anyag felületére préseljük. Segíthet egy görgővel. A tömegből csak néhány dekoratív alkatrészt készíthet a süteményekhez, mint a szalagok, íjak és különböző díszek. A strukturált fóliákat csokoládé díszítésre lehet használni. Olvassuk el az olvasztott csokoládét a szőnyegen, hagyjuk megszilárdulni és óvatosan eltávolítani. A csokoládé felületének könnyebb szétválasztása érdekében a fóliát nagyon finoman permetezheti olajjal. A desszertek, a sütemények, a tekercsek és egyéb vágások díszítésére a dekoratív csokoládélapból vágjuk vagy vágjuk le a különböző alakzatokat. Használjon színes spray-t a luxus megjelenés eléréséhez.

Négyzet alakú mintás nyomógomb.

A fólia mérete 150 x 305 mm
Négyzetméret: 2,5 cm x 2,5 cm
Használat: az anyagot egyenletes vastagságra gyúrjuk a porcukorral enyhén megnedvesített felületen, válasszuk ki a tervezett oldalát, és helyezzük szilárdan a hengerelt anyagra, a nyomógombot a tömegbe, ellenőrizzük, hogy az alátét mindenhol benyom-e. eltávolítjuk a szőnyeget a tömegből, és felfedjük, hogy milyen formát öltünk a spray-ben

 

Súly (brutto) 50 g
Nettó súly 10 g
A termék listázva van: Nyomatok és szerkezeti fóliák Mintázók
PME

Na stránkách Světa cukrářů najdete část sortimentu PME, vše za skvělé ceny. V případě zájmu o další výrobky této značky, které nevidíte aktuálně na našem webu, nás kontaktujte

Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő Hétfőn 05. 06.
HU - Futár Packeta - Csomagküldő HU - Futár Packeta - Csomagküldő Hétfőn 05. 06.
HU - Futár GLS HU - Futár GLS Hétfőn 05. 06.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk