Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Igazi marcipán 1: 1 - 1 kg

Valódi marcipán hideg cukrászati termékek modellezésére, bevonására vagy díszítésére.

Részletes termékleírás
Rakráron van > 5 darab Szerdán lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
Rendszeres ár 6 985 Ft
AKCIÓ -12%
6 115 Ft 5 315 Ft ÁFA nélkül
Igazi marcipán 1: 1 - 1 kg
Igazi marcipán 1: 1 - 1 kg
Elérhetőség: Rakráron van > 5 darab
Ár: 6 115 Ft 6 985 Ft -12%

Valódi marcipán hideg cukrászati termékek modellezésére, bevonására vagy díszítésére.

A mandula marcipán a sütemények bevonására és alakzatok és alakzatok modellezésére, formák és egyéb formák kialakítására szolgál. A marcipán tömegét mindenféle élelmiszer-színnel színezheti. A marcipánt fehérre könnyítheti. A marcipán sütésre is használható. Meg lehet reszelni, és megkóstolni a tésztát. A marcipán zsemlemorzsába 15 g vaj és 50 g durva lisztet is hozzáadhat 70 g marcipánhoz. A marcipánt is használhatja gyümölcs gombócokban. Ahelyett, hogy a kajszibarackot vagy a szilva marcipángolyóval töltené. Praliné töltést is készíthetünk marcipánból. A marcipánt egy edényben reszeljük, adjunk hozzá néhány krémet és olvassuk fel. A bevonat vagy a modellezés előtt alaposan dolgozzuk ki az anyagot. A torta bevonatához tekerjünk egy szeletet körülbelül 0,3 - 0,5 cm-es vékonyra. Hengerlés közben megszórjuk a lemezt cukorral. Ha átviszi a tortát, segítsen egy hosszú csőben, hogy a lapot bekerítse. A sütemények simításához használjon simítót és simítót. Érdekes hatásokhoz különböző csontokat használhat. A felületen fényes és színhatásokhoz használhat porszínt, például gyöngyhatásokat vagy jelölőket, valamint folyékony és gél színeket. A modellezett figurákat ehető ragasztóval vagy fehér és porcukor házi keverékével lehet összekapcsolni.

A hideg édességek modellezésére, bevonására vagy díszítésére szánt valódi marcipán 50% mandula tömegű. 1 kg-os csomagolással.

Valódi marcipán (mandula tészta 50: 50-es fehérített mandulával - a mandulák legalább 25% -a teljes mennyiségben). Finom őrölt mandulából és cukorból készült. A marcipán kifejezetten sütemények és desszertek bevonására, cukrászati ​​termékek modellezésére vagy díszítésére, marcipán figurák készítésére és csokoládé praliné töltésére szolgál. A marcipán jól színezett.

Használatra kész, optimális üzemi hőmérséklet 21 ° C. Tárolja hűvös helyen, 20 ° C alatt.

Allergének: mandula

Tápérték 100 g termékre:

Energiaérték 1796 kJ / 430 kcal
Zsírok 20,1 g
ebből telített 2,2 g
Szénhidrátok 51,9 g
ebből cukrok 48,8 g
Fiber 4,0 g
Fehérje 8,6 g
Sók 0,0 g

Súly (brutto) 1000 g
Nettó súly 1000 g
Szín Elefántcsont
Anyag Marcipán
A termék listázva van: Modelezési és bevonó torta marcipán

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk