Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU
0 0 Ft Üres kosár

  Paszta Dama Stella bevonó és modellező anyag 1 kg

  Rakráron van > 5 darab Holnapután lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
  0x
  2 670 Ft 2 325 Ft ÁFA nélkül

  Cukor alapú anyag, mandulaízű bevonásra és modellezésre.

  Rugalmas fehér anyag torta bevonására és apró díszek modellezésére alkalmas. Erős, rugalmas, nem reped és tökéletesen tapad a felületre. A paszta felhasználható figurák modellezésére, különféle formák rögzítésére, valamint tortákat és apró sütemények díszítésére. Kis dekoráció létrehozása után tegye be a hűtőszekrénybe, hogy megszilárduljanak. A massza az alakítás után nem szárad ki teljesen. A színezéshez a gélfestékek alkalmasak.

  Az olasz gyártó teljesítette a kisebb csomagok követelményét - most már 1 kg-os csomagokban is kapható. Ha jobb árat szeretne, akkor válasszon nagyobb csomagolást.

  Súly: 1 kg.

  Súly (brutto) 1000 g
  Nettó súly 1000 g
  Szín Fehér
  Származási ország Olaszország
  A termék listázva van: Bevonó anyagok (fondant), Modelező anyagok

  Átlagos tápanyagértékek 100 g

  Energiaérték 1711 kJ
  Energiaérték 404 kcal
  Teljes zsírtartalom 6,2 g
  - ebből telített zsírsavak 5,5 g
  Szénhidrátok 88 g
  - ebből cukok 86 g

  Termékösszetétel

  Cukor, glükózszirup, növényi zsír, nedvesítőszer: glicerin, stabilizátor: xantángumi, aroma.

  Allergének (beleértve a lehetséges keresztszennyeződést) Tej, Diók (mandula, dió), Kén-dioxid és szulfitok

  Étrendi követelmények, diéták, korlátozások

  Gyártó kijelentetés Gluténmentes termék - gluténmentes (Gluten free)

  Eshopunkban az AZO FREE festékeket részesítjük előnyben. Mi ez?

  Ha a terméket AZO FREE vagy rövidített AZ névvel látják el, vagy a készítményben a következő festékek egyikét nem találja, akkor ez azt jelenti, hogy nem tartalmaz azo-színezékeket Tartrazine E102, kinolin-sárga SY E104, Sárga SY E110, Azorubin E122, Ponceau 4R E124, Allura Red E129. Ezek az anyagok hátrányosan befolyásolhatják a gyermekek aktivitását és figyelmét.

  Még nincs vélemény

  Saját értékelés hozzáadása
  Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) ma szállítunk, önnél 10. 05.
  Futár Magyarországon 10 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 10 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) ma szállítunk, önnél 10. 05.
  Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) ma szállítunk, önnél 10. 05.

  Áru visszajuttatásának garanciája


  Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

  Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza a csomagot a jegygel, és mi saját költségén juttatjuk el központi raktárunkba.

  Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

  Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást, kérjük, küldje el a küldeményt a következő címre:

  Cukrasz Vilag
  Csomagküldő.hu

  ID 94719344
  Teve utca 60
  1139 Budapest

  Szállítási megrendelések esetén nem fogadunk el visszavitt készpénzt. Címhez kötelező ID: 94719344

  Vegye együtt

  Paszta Dama Stella bevonó és modellező anyag 1 kg

  Paszta Dama Stella bevonó és…

  3 915 Ft
  Paszta Dama Stella bevonó és modellező anyag 1 kg

  Paszta Dama Stella bevonó és…

  3 600 Ft

  Hasonló termék

  10 055 Ft
  11 830 Ft
  13 845 Ft

  Lépjen kapcsolatba velünk