Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Levél mix

ÁRUSÍTÁS - Utolsó esély a vásárlásra
Rakráron van 3 darab Hétfőn lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
Rendszeres ár 4 055 Ft
AKCIÓ -15%
3 450 Ft 2 850 Ft ÁFA nélkül
Levél mix
Levél mix
Elérhetőség: Rakráron van 3 darab
Ár: 3 450 Ft 4 055 Ft -15%

Egy másik eredeti JEM termék - ezúttal egy szerszám a levelek alakjának kivágására. A készlet 10féle és méretű levélből áll - hossza: 48,43,40,38,30,27,25,26,16,15 mm. A lyukasztókkal díszítik a dekorációt a hengerelt anyagon, amely színezhető vagy felvágható, és a torta oldalára felvihető. A terméket kézzel mossuk, hőtől védve. Ár / készlet

Súly (brutto) 40 g
A termék listázva van: Modellezési segédeszközök

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk