Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

A csont modellezéseh PME 6

Rakráron van > 5 darab Csütörtökön lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
2 115 Ft 1 745 Ft ÁFA nélkül
A csont modellezéseh PME 6
A csont modellezéseh PME 6
Elérhetőség: Rakráron van > 5 darab
Ár: 2 115 Ft

Műanyag modellezési segédeszköz a részletek modellezéséhez és létrehozásához.

 

Az élesen hegyes aljzat alkalmas sütemény lyukak készítésére. A leveleket vastag modellezett rózsákkal emelhetjük. Azt is használhatja, hogy finom rostokat, arcvonásokat és gyűrődéseket hozzon létre a szöveteken, a vénás virágok, levelek és fa, a pázsitok megjelölésére és további részletek létrehozására.

 

Súly (brutto) 20 g
A termék listázva van: Modellezők

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk