AKCIÓ: A mai napra csökkentjük a Csomagküldő átvevő pontokban történő szállítást árát 777 Ft-ra. 
Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU
0 0 Ft Üres kosár

  Modellezési csontok PME 10

  Rakráron van > 5 darab Szerdán lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
  0x
  2 355 Ft 1 950 Ft ÁFA nélkül
  Modellezési csontok PME 10
  Modellezési csontok PME 10
  Elérhetőség: Rakráron van > 5 darab
  Ár: 2 355 Ft

  Műanyag modellezési eszköz, amely a részletek modellezésére és létrehozására szolgál.

  A szirmokon és a leveleken finom csíkokat és mélyedéseket végezhet a csontokkal. Lapos hegygel nyújthatja a hosszúkás sziromvonalakat, hogy konvex alakot kapjon. A bevonat- és modellező ruhák végeit is kinyomtathatja hullámos szövethatás létrehozásához. Hasonlóképpen, használjon éles alátétet a karok területén a hajtások létrehozásához. A hegyes bálnával más részleteket hozhat létre, mint például a fa szerkezete, a fűszernövény, az arcvonások, az állati szőr, a pálmalevél stb.

   

  Súly (brutto) 20 g
  A termék listázva van: Modellezők

  Még nincs vélemény

  Saját értékelés hozzáadása

  Áru visszajuttatásának garanciája


  Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

  Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

  Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

  Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

  Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

  Postacím:

  PNM International s.r.o.
  Zavodni 540/51
  73506 Karvina
  Czech Republic 

   

  Vegye együtt

  Modellezési csontok PME 10

  Modellezési csontok PME 10

  3 770 Ft

  Hasonló termék

  1 415 Ft

  Lépjen kapcsolatba velünk