Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Modellezési csontok PME 10

Rakráron van 2 darab Szerdán lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
2 415 Ft 1 995 Ft ÁFA nélkül
Modellezési csontok PME 10
Modellezési csontok PME 10
Elérhetőség: Rakráron van 2 darab
Ár: 2 415 Ft

Műanyag modellezési eszköz, amely a részletek modellezésére és létrehozására szolgál.

A szirmokon és a leveleken finom csíkokat és mélyedéseket végezhet a csontokkal. Lapos hegygel nyújthatja a hosszúkás sziromvonalakat, hogy konvex alakot kapjon. A bevonat- és modellező ruhák végeit is kinyomtathatja hullámos szövethatás létrehozásához. Hasonlóképpen, használjon éles alátétet a karok területén a hajtások létrehozásához. A hegyes bálnával más részleteket hozhat létre, mint például a fa szerkezete, a fűszernövény, az arcvonások, az állati szőr, a pálmalevél stb.

 

Súly (brutto) 20 g
A termék listázva van: Modellezők
PME

Na stránkách Světa cukrářů najdete část sortimentu PME, vše za skvělé ceny. V případě zájmu o další výrobky této značky, které nevidíte aktuálně na našem webu, nás kontaktujte

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Vegye együtt

Modellezési csontok PME 10

Modellezési csontok PME 10

3 845 Ft

Hasonló termék

1 430 Ft

Lépjen kapcsolatba velünk