Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU
0 0 Ft Üres kosár

  Modellezési csontok PME 10

  Rakráron van > 5 darab Holnapután lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
  0x
  2 345 Ft 1 935 Ft ÁFA nélkül

  Műanyag modellezési eszköz, amely a részletek modellezésére és létrehozására szolgál.

  A szirmokon és a leveleken finom csíkokat és mélyedéseket végezhet a csontokkal. Lapos hegygel nyújthatja a hosszúkás sziromvonalakat, hogy konvex alakot kapjon. A bevonat- és modellező ruhák végeit is kinyomtathatja hullámos szövethatás létrehozásához. Hasonlóképpen, használjon éles alátétet a karok területén a hajtások létrehozásához. A hegyes bálnával más részleteket hozhat létre, mint például a fa szerkezete, a fűszernövény, az arcvonások, az állati szőr, a pálmalevél stb.

   

  Súly (brutto) 20 g
  A termék listázva van: Modellezők

  Még nincs vélemény

  Saját értékelés hozzáadása
  Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) ma szállítunk, önnél 10. 02.
  Futár Magyarországon 10 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 10 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) ma szállítunk, önnél 10. 02.
  Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) ma szállítunk, önnél 10. 02.

  Áru visszajuttatásának garanciája


  Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

  Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza a csomagot a jegygel, és mi saját költségén juttatjuk el központi raktárunkba.

  Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

  Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást, kérjük, küldje el a küldeményt a következő címre:

  Cukrasz Vilag
  Csomagküldő.hu

  ID 94719344
  Teve utca 60
  1139 Budapest

  Szállítási megrendelések esetén nem fogadunk el visszavitt készpénzt. Címhez kötelező ID: 94719344

  Vegye együtt

  Modellezési csontok PME 10

  Modellezési csontok PME 10

  3 745 Ft

  Hasonló termék

  1 400 Ft

  Lépjen kapcsolatba velünk