Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Gyógyszeres fiókok - heti rendszerességgel

Felhatalmazott eladó
Rakráron van 2 darab Kedden 12. 06. lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
2 985 Ft 2 465 Ft ÁFA nélkül
Gyógyszeres fiókok - heti rendszerességgel
Gyógyszeres fiókok - heti rendszerességgel
Elérhetőség: Rakráron van 2 darab
Ár: 2 985 Ft

Mindennapi gyógyszerek számára kialakított 1 hetes gyószeres fiókok. 

Gyógyszeres doboz 7 napra elegendő rekesszel. Minden rekesz 4 részre van osztva - reggel/délután/este/egyéb. Minden rekeszben elkészítheti az előírt gyógyszeradagokat az adott időre. Az egész napnak megfelelő különálló rekeszt is kiveheti, és magával viheti útközben. Minden tálcának van egy záródó fedele, és fel van címkézve - oldalra csúszik ki. A felső paletta naprakész, amikor kiüríti, becsúsztatja a doboz aljába, és máris ott van a következő napi gyógyszer a tetején.

Anyaga: műanyag. Átlátható - áttekinthető.

Méretek: doboz 11,5x4x13 cm, szájpad 10,5x3,5x1,5 cm.

Súly (brutto) 186 g
Anyag Műanyag
A termék listázva van: Műanyag dobozok és dózisok
ORION

Az ORION több mint 25 éve működik a piacon. A vállalat arra törekszik, hogy háztartási cikkek átfogó választékát kínálja, ideértve a márkás edényeket és a magas minőségű konyhai eszközöket is, a gasztronómia jelenlegi tendenciáival összhangban. A neves cseh és külföldi gyártók termékei is elérhetők. A legújabb technológiával készített edényeket, nagyon igényes réz edényeket, tapadásmentes kerámia felületű edényeket kínál az egészséges főzéshez, többrétegű rozsdamentes acél edényeket, szilikon sütőformákat stb. Konyhákhoz, nappali szobákhoz, fürdőszobákhoz kínál árut az otthona könnyebb tisztításához, a kertekbe ...

Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő Kedden 12. 06.
HU - Futár Packeta - Csomagküldő HU - Futár Packeta - Csomagküldő Kedden 12. 06.
HU - Futár GLS HU - Futár GLS Kedden 12. 06.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk