Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Műanyag doboz kupakkal ellátott élelmiszerek tárolásához - 600 ml

Rakráron van > 5 darab Kedden 06. 18. lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
785 Ft 645 Ft ÁFA nélkül
Műanyag doboz kupakkal ellátott élelmiszerek tárolásához - 600 ml
Műanyag doboz kupakkal ellátott élelmiszerek tárolásához - 600 ml
Elérhetőség: Rakráron van > 5 darab
Ár: 785 Ft

Doboz műanyag téglalap alacsony 0,6 l.

A téglalap alakú fedéllel ellátott doboz két rögzített kapcshoz műanyagból készül, élelmiszer-tanúsítvánnyal. Alkalmas mosogatógépekhez és mikrohullámú sütőkhöz. Ételek tárolására tárolják őket, nehogy elkapják a környező horzsolásokat, ne száradjanak meg a felesleges levegő hozzáférésével, hanem az iskolába való uzsonnára is.

Több doboz vásárlásakor számíthat arra, hogy kibontáskor könnyen egymásra rakhatók.

Anyaga: műanyag

Méretek: térfogat 0,6 l, 15x11x6 cm.

 

Súly (brutto) 60 g
Térfogata 600 ml
Anyag Műanyag
A termék listázva van: Raktározás Műanyag dobozok és dózisok
Hobby Life

A Hobby Life márkát a török Demirel Plastics and Mold Industry gyártja. A minőségi és modern termékekre szakosodott műanyagipari vállalatot 1990-ben alapították, és jelenleg a világ több mint 75 országába szállítja termékeit. A Hobby Life termékcsalád az otthoni műanyag tárolódobozokra specializálódott. A Hobby Life tárolódobozok egészségre ártalmatlanok, és praktikus, modern, kifinomult dizájnnal rendelkeznek. A műanyag dobozok alkalmasak élelmiszerrel való érintkezésre. A kisebbek mosogatógépben moshatók és mikrohullámú sütőben is használhatók, Minden modellhez tartozik egy piktogramokkal ellátott matrica, kövesse a piktogramokat.

Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő Kedden 06. 18.
HU - Futár Packeta - Csomagküldő HU - Futár Packeta - Csomagküldő Kedden 06. 18.
HU - Futár GLS HU - Futár GLS Kedden 06. 18.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk