Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Porolókefe - 5 darabos készlet

Rakráron van > 5 darab Kedden 05. 24. lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
4 930 Ft 4 075 Ft ÁFA nélkül
Porolókefe - 5 darabos készlet
Porolókefe - 5 darabos készlet
Elérhetőség: Rakráron van > 5 darab
Ár: 4 930 Ft
Porolókefe - 5 darabos készlet

A puha ecsetekkel a porszíneket a fondantra és a modellezéshez használhatja. A por jobb tapadása érdekében bevonhatja a felületet ehető ragasztóval. Használja az ecsetet könnyű gyöngyházfényű színek felviteléhez, hogy feldobja a felületeket, és csillogó hatást és csillogást hozzon létre. Ezzel szemben a festékekkel árnyékokat is létrehozhatsz a figurákon és alakzatokon.

Kábé 1 cm, 0,7 cm, 0,5 cm, 0,4 cm és 0,2 cm széles.

A portalanítás mókásabb, ha a por fondan vagy gumival porozol az egyik ilyen porolókefével. A kefék puha szintetikus sörtékkel rendelkeznek. A nagy ecset nagyobb területek, a kisebb ecset a részletek jelölésére alkalmas.

Az első előtt a minden használat után mosd le meleg vízzel és gyengéd szappannal. Spriccelje le a felesleges vizet. Hagyja alaposan száradni.

Súly (brutto) 349 g
A termék listázva van: Ecsetek
Wilton

Wilton, az amerikai álom. Az egész 1929-ben kezdődött, amikor Dewey McKinley Wilton feleségének segítségével egy kis édességet alapított Chicagóban. Aztán jött a tőzsdei válság, valamint a gazdasági és az emberi depresszió. A magas munkanélküliség tombolt körül, és Wilton rést talált a piacon, elkezdett luxus esküvői tortákat szállítani a híres chicagói szállodákhoz és klubokhoz. Manapság Wilton a süteményes szerszámok és alapanyagok világvezetője.

Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) Kedden 05. 24.
Futár Magyarországon 5 kg-ig (3-5 nap) Kedden 05. 24.
Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) Kedden 05. 24.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk