Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU
0 0 Ft Üres kosár

  Decor Up - édesített tejszínhab 1 l Master Martini

  Rakráron van > 5 darab Szerdán lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
  0x
  1 170 Ft 1 020 Ft ÁFA nélkül
  Decor Up - édesített tejszínhab 1 l Master Martini
  Decor Up - édesített tejszínhab 1 l Master Martini
  Dostupnost: Rakráron van > 5 darab
  Ár: 1 170 Ft

  Édesített növényi krém, felvert tejszín helyettesítésére, stabil, használatra kész. A kapott állagot víz hozzáadásával befolyásolhatja.

  A terméket könnyű krémmel felvertek, amely tovább ízesíthető vagy színezhető. Tejszínhabbal díszíthető cupcakes, sütemény, szelet, tekercs, cupcakes és egyéb termékek. A sűrűség a hozzáadott víz mennyiségétől függ. Habosítás után a tejszín szilárd és formájának megőrződik. A Decorup tejszínhab felhasználható töltésre, tejszínhab termékek előállítására, hab előállítására, fagyasztott termékek készítésére és édességek kitöltésére. A Decor Up legfontosabb előnye a nagy korbácsolás (legfeljebb 3,5-szeres) és a már korábban felvert massza ostorának lehetősége. A Decor Up kiváló összetételű és stabilitással rendelkezik: a tejszínhab hosszú ideig tart, anélkül, hogy elveszíti az alakját, mennyiségét és ízét.

  Összetevők: víz, edzett növényi zsírok, cukor, stabilizátorok (E420ii, E463), tejfehérjék, emulgerek (E472e, E322 szója lecitin, E472b), só, aroma, színezőanyag (béta-karotin).

  Tipp: A felvert tejszínt +5 - + 10 ° C-ra hűtsük kb.

  Súly (brutto) 1050 g
  Nettó súly 1000 g
  Térfogata 1000 ml
  A termék listázva van: Növényi tejszínhab

  Még nincs vélemény

  Saját értékelés hozzáadása
  Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 03. 11.
  Futár Magyarországon 5 kg-ig (3-5 nap) - Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 5 kg-ig (3-5 nap) - Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 03. 11.
  Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 03. 11.

  Áru visszajuttatásának garanciája


  Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

  Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

  Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

  Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

  Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

  Postacím:

  PNM International s.r.o.
  Zavodni 540/51
  73506 Karvina
  Czech Republic 

   

  Lépjen kapcsolatba velünk