🎁  MA AJÁNDÉK MINDEN MEGRENDELÉSHEZ: Ingyenes csomag 3 db FFP2 légzőkészülék 🎁 
Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Decor Up - édesített tejszínhab 1 l Master Martini

Rakráron van > 5 darab Szerdán lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
1 270 Ft 1 105 Ft ÁFA nélkül
Decor Up - édesített tejszínhab 1 l Master Martini
Decor Up - édesített tejszínhab 1 l Master Martini
Elérhetőség: Rakráron van > 5 darab
Ár: 1 270 Ft

Édesített növényi krém, felvert tejszín helyettesítésére, stabil, használatra kész. A kapott állagot víz hozzáadásával befolyásolhatja.

A terméket könnyű krémmel felvertek, amely tovább ízesíthető vagy színezhető. Tejszínhabbal díszíthető cupcakes, sütemény, szelet, tekercs, cupcakes és egyéb termékek. A sűrűség a hozzáadott víz mennyiségétől függ. Habosítás után a tejszín szilárd és formájának megőrződik. A Decorup tejszínhab felhasználható töltésre, tejszínhab termékek előállítására, hab előállítására, fagyasztott termékek készítésére és édességek kitöltésére. A Decor Up legfontosabb előnye a nagy korbácsolás (legfeljebb 3,5-szeres) és a már korábban felvert massza ostorának lehetősége. A Decor Up kiváló összetételű és stabilitással rendelkezik: a tejszínhab hosszú ideig tart, anélkül, hogy elveszíti az alakját, mennyiségét és ízét.

Összetevők: víz, edzett növényi zsírok, cukor, stabilizátorok (E420ii, E463), tejfehérjék, emulgerek (E472e, E322 szója lecitin, E472b), só, aroma, színezőanyag (béta-karotin).

Tipp: A felvert tejszínt +5 - + 10 ° C-ra hűtsük kb.

Súly (brutto) 1050 g
Nettó súly 1000 g
Térfogata 1000 ml
A termék listázva van: Növényi tejszínhab

Termékösszetétel

Allergének (beleértve a lehetséges keresztszennyeződést) Szójabab (szója), Tej

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk