AKCIÓ: A mai napra csökkentjük a Csomagküldő átvevő pontokban történő szállítást árát 777 Ft-ra. 
Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU
0 0 Ft Üres kosár

  Rosette - édesített növényi tejszínhab 1 l

  Felhatalmazott eladó
  Rakráron van > 5 darab Szerdán lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
  0x
  1 170 Ft 1 020 Ft ÁFA nélkül
  Rosette - édesített növényi tejszínhab 1 l
  Rosette - édesített növényi tejszínhab 1 l
  Elérhetőség: Rakráron van > 5 darab
  Ár: 1 170 Ft

  Édesített növénykrém, amelyet az állati tejszínhab helyettesítésére használnak.

  A termékból tejszínhabot  lehet felkeverni, amely tovább ízesíthető vagy színezhető lehet elkészítenni. Tejszínhabbal díszítheti a cupcakes, sütemények, szeletek, tekercsek, cupcakes és egyéb termékek. A sűrűség a hozzáadott víz mennyiségétől függ. A korbácsolás után a tejszínhab szilárd és megőrzi alakját.

  Növényi zsírkrém, cukormentes, hőkezelt UHT, modern aszeptikus technológiával, tetra csomagban, hosszú garanciaidővel.

  Használat: állati krém helyett, különösen a gasztronómia területén - főzéshez, mártásokhoz, mártások lágyításához, hidegindítók készítéséhez. Édességgyártásban desszertek, csészék, főtt párizsi krémek, tejszínhab ízesített krémek és fagylaltok előállításához. Javasoljuk, hogy 5 ° C és 8 ° C közötti termékhőmérsékleten habozzon, szükség esetén vízzel vagy tejzel hígítható 200 ml víz (tej) mennyisége 1 liter tejszínhabra a magas fokú konzisztencia miatt. Miután megnyitotta a tetra csomagot hűtőszekrényben és 3-4 napon belül használja fel.

  Súly (brutto) 1000 g
  Nettó súly 1000 g
  Térfogata 1000 ml
  A termék listázva van: Növényi tejszínhab
  Zeelandia

  A Zeelandia Royal Group egy családi vállalkozás, amelynek több mint 100 éves hagyománya van a cukrászok és pékáruk minőségi alapanyagának előállításában, nemcsak szülőföldjükön Hollandiában, hanem az elmúlt évtizedekben a világ 70 másik országában. Amikor Herman Johan Doeleman pék 1900-ban Zeeland tartomány legészakibb szigetén, Zurrikzeêben kezdett gyártani és eladni zselé kekszeket és egyéb finomságokat, úgy tűnt, nem tudta, hogy csak negyed évszázaddal később büszke lesz a "Beszerző a királyi háztartásra!" Címre. és örökségét nemzedékek óta megőrzik.

  Még nincs vélemény

  Saját értékelés hozzáadása

  Áru visszajuttatásának garanciája


  Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

  Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

  Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

  Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

  Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

  Postacím:

  PNM International s.r.o.
  Zavodni 540/51
  73506 Karvina
  Czech Republic 

   

  Lépjen kapcsolatba velünk