Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

MEGASLIZOUN - PVA nyálkaragasztó FEHÉR 500ml

Fehér ragasztó a nyálka készítéséhez.

Részletes termékleírás
3 munkanapon belül lesz raktáron
4 585 Ft 3 790 Ft ÁFA nélkül
MEGASLIZOUN - PVA nyálkaragasztó FEHÉR 500ml
MEGASLIZOUN - PVA nyálkaragasztó FEHÉR 500ml
Elérhetőség: 3 munkanapon belül lesz raktáron
Ár: 4 585 Ft

Fehér ragasztó a nyálka készítéséhez.

MEGASLIZOUN - PVA nyálkaragasztó FEHÉR 500ml

Fehér slime ragasztó slime készítéséhez! Nem mérgező! Fehér slime ragasztó a saját tökéletes slime készítéséhez. Alap nyálkák készítéséhez.

Több mint ragasztó

Ez a fehér slime ragasztó tökéletes eszköz a saját móka készítéséhez. Készítsd el saját slime-odat, amelyet csillámokkal, gyöngyökkel vagy színnel és illattal díszíthetsz az aktuális hangulatodnak megfelelően.

Biztonság a gyermekek számára

Ez a PVA ragasztó biztonságos, nem mérgező, és megfelel a legszigorúbb uniós játékbiztonsági előírásoknak. Így nyugodtan hagyhatja gyermekeit játszani.

Egyszerű gyártási folyamat

Készítsen slime-ot gyorsan és egyszerűen. Öntsön egy kevés slime ragasztót a tál aljára, és adja hozzá az aktivátort, cseppenként kevergetve, amíg el nem éri a kívánt sűrűséget és ragadóságot a slime. Az eredmény egy tökéletes fehér slime lesz.

Frissítse fel a slime-ot

Ha a slime-od elkezd szakadni és megszilárdulni, az nem probléma. Egyszerűen tedd a merev Megaslime-ot néhány másodpercre forró vízfürdőbe, és dolgozd el, mint a tésztát. A slime-od gyönyörűen helyreáll, és tovább játszhatsz vele.

Figyelmeztetések és GYIK:

Biztonságos a ragasztó a gyermekek számára?

Igen, ez a PVA slime ragasztó ártalmatlan és biztonságos a gyermekek számára. Megfelel a játékok biztonságára vonatkozó szigorú uniós előírásoknak.

Használhatom a ragasztót slime díszítésére?

Igen, a Megaslip ragasztóval díszítheted a slime-ot csillámmal, gyöngyökkel vagy színnel, és az aktuális hangulatodnak megfelelően illatosíthatod.

Mit tegyek, ha a slime elkezd szakadni és megkeményedni?

Ha a slime-od elkezd szakadni és megkeményedni, csak tedd a merev Megaslimp-et néhány másodpercre forró vízfürdőbe, és dolgozd el, mint a tésztát. A slime ezután szépen helyreáll, és tovább játszhatsz vele.

A ragasztó alkalmas 3 év alatti gyermekek számára?

Nem, a ragasztó nem alkalmas 3 év alatti gyermekek számára. Apró részeket tartalmaz, és lenyelési és fulladásveszélyt jelenthet.

FIGYELMEZTETÉS: Kerülje a szemmel való érintkezést. Szembe kerülés esetén 10 percnél hosszabb ideig öblítse ki tiszta vízzel. Gyermekek elől elzárva tárolja, és felnőtt felügyelete mellett használja.

Ajánlott életkor: 6+

Az EU-ban készült.

 

Térfogata 500 ml
A termék listázva van: Nyálka előállítása
Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő Csütörtökön 06. 06.
HU - Futár Packeta - Csomagküldő HU - Futár Packeta - Csomagküldő Csütörtökön 06. 06.
HU - Futár GLS HU - Futár GLS Csütörtökön 06. 06.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk