Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Glicerin 35 g

Rakráron van > 5 darab Kedden lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
1 415 Ft 1 170 Ft ÁFA nélkül
Glicerin  35 g
Glicerin 35 g
Elérhetőség: Rakráron van > 5 darab
Ár: 1 415 Ft

Glicerin (festék és hígító) 35 g / üveg

A glicerint - a hígítót, sűrítőt és lágyítót főként az élelmiszer-színezék hígítására és a megfelelő állandóság visszaszerzésére szárított dekoratív anyagokkal, valamint a zselék és más édességek lágyítójaként használják.

A Glicerin név a glicerin két megkülönböztető tulajdonságából származik, nevezetesen édes ízéből és jelentős viszkozitásából. Ennek alapja a görög glyky, a cseh édes szó és a latin cera szó, azaz viasz.

Tárolja száraz és hűvös helyen, közvetlen napfénytől távol.

Súly (brutto) 47 g
Nettó súly 35 g
A termék listázva van: Ehető ragasztó

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Hasonló

Lépjen kapcsolatba velünk