Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Benyomó és strukturális fólia dekorációval MAILLES 40x25 cm (mesh)

Rakráron van > 5 darab Hétfőn lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
1 315 Ft 1 085 Ft ÁFA nélkül
Benyomó és strukturális fólia dekorációval MAILLES 40x25 cm (mesh)
Benyomó és strukturális fólia dekorációval MAILLES 40x25 cm (mesh)
Elérhetőség: Rakráron van > 5 darab
Ár: 1 315 Ft

Egy rugalmas műanyag fólia, amely a csokoládé szerkezeti mintázatát képezi. Sikeresen alkalmazható a modellező anyagok finom mintájára is. A fólia mérete 25x40 cm, újra felhasználható. Használat után mossa le vízzel mosószerrel és törölje le egy papírtörlővel, ne szárítsa meg a hőforrást, mivel ez deformálhatja a filmet.

Ár darabonként

Súly (brutto) 70 g
A termék listázva van: Nyomatok és szerkezeti fóliák

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk