Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU
0 0 Ft Üres kosár

  Kenő olaj 600 ml - Goldwax Sonneveld

  A sütő tálcák és sütőformák könnyű zsírozására szolgáló sprayolaj megakadályozza a tészta tapadását a formáhaz.

  Részletes termékleírás
  Rakráron van > 5 darab Pénteken lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
  0x
  2 355 Ft 2 050 Ft ÁFA nélkül

  A sütő tálcák és sütőformák könnyű zsírozására szolgáló sprayolaj megakadályozza a tészta tapadását a formáhaz.

  Egy másik nagy segítség a sütés, sütés, stb. Terén, egyszerűen a lapok és formák törlésének megkönnyítése érdekében, amely kiküszöböli a későbbi ömlést és a sült terméket, laza morzsák nélkül szépen sima, ami egyes esetekben akadályt jelent - például sütemény sütése és hűtés után csokoládé mázzal öntik, vagy szalaggal felhordják, és a felület meglehetősen sima marad a morzsák nélkül. Ezt a permetet kifejezetten a magas cukortartalmú és fehérjetermékek megdöntésére fejlesztették ki. Ez gyorsabb eltávolítást tesz lehetővé a termék károsítása nélkül. Hűtött és fagyasztott termékekhez is alkalmas. 7% extra viaszot tartalmaz.

  Az öntőforma melegen is permetezhető - akár 50 ° C-ig.

  Tartalom 600 ml

  Nyomás alatt álló tartály: védje a napfénytől és ne tegye ki 50 ° C feletti hőmérsékletnek.

  Soha ne nyissa ki ne használja  fel a tartályt akkor is ha üres. Ne szórjon nyílt lángra vagy izzó anyagra. Gyújtóforrástól távol kell tartani. Gyermekektől elzárva tartandó. Hűvös helyen tároljuk.

  Súly (brutto) 600 g
  Térfogata 600 ml
  A termék listázva van: Olajak és zsírok

  Átlagos tápanyagértékek 100 g

  Energiaérték 3690,8 kJ
  Energiaérték 897,7 kcal
  Teljes zsírtartalom 99,7 g
  - ebből telített zsírsavak 6,8 g
  Szénhidrátok 0,2 g

  Még nincs vélemény

  Saját értékelés hozzáadása
  Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 10. 02.
  Futár Magyarországon 10 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 10 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 10. 02.
  Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 10. 02.

  Áru visszajuttatásának garanciája


  Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

  Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza a csomagot a jegygel, és mi saját költségén juttatjuk el központi raktárunkba.

  Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

  Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást, kérjük, küldje el a küldeményt a következő címre:

  Cukrasz Vilag
  Csomagküldő.hu

  ID 94719344
  Teve utca 60
  1139 Budapest

  Szállítási megrendelések esetén nem fogadunk el visszavitt készpénzt. Címhez kötelező ID: 94719344

  Vegye együtt

  Kenő olaj 600 ml - Goldwax Sonneveld

  Kenő olaj 600 ml - Goldwax…

  12 645 Ft
  Spórolt 1 715 Ft

  Lépjen kapcsolatba velünk