Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Kenőolaj spray 600 ml - Carlex Zeelandia

Felhatalmazott eladó
Kedden lesz raktáron
3 815 Ft 3 320 Ft ÁFA nélkül
Kenőolaj spray 600 ml - Carlex Zeelandia
Kenőolaj spray 600 ml - Carlex Zeelandia
Elérhetőség: Kedden lesz raktáron
Ár: 3 815 Ft

A tányérok és sütőformák sütésére szolgáló növényi olaj megakadályozza a tészta tapadását a formához.

A növényi spray olaj segít a tapadásmentes felületeken. Nem kell időt töltenie az űrlapok törlésével. A formát permetezés után finom film képződik. ̈ A szóróolaj használható sütő tálcák, sütemények, bárányok és így tovább. Szintén alkalmas csipke készítéséhez.

Térfogat 600 ml. A növényi olaj és viasz keveréke a termékek leválasztására lemezekből vagy formákból, a legmagasabb hatékonysággal rendelkezik, és általánosan alkalmazható a legnagyobb cukortartalmú pék- és cukrászati termékek esetében.

Nyomás alatt álló tartály: védje a napfénytől és ne tegye ki 50 ° C feletti hőmérsékletnek.

Soha ne használjuk, ne használjuk fel a tartályt. Ne szórjon nyílt lángra vagy izzó anyagra. Gyújtóforrástól távol kell tartani. Gyermekektől elzárva tartandó. Hűvös helyen tároljuk. A növényi olaj tartalmazhat E943a, E943b, E944 adalékanyagokat.

 

Súly (brutto) 600 g
Nettó súly 500 g
Térfogata 600 ml
A termék listázva van: Olajak és zsírok
Zeelandia

A Zeelandia Royal Group egy családi vállalkozás, amelynek több mint 100 éves hagyománya van a cukrászok és pékáruk minőségi alapanyagának előállításában, nemcsak szülőföldjükön Hollandiában, hanem az elmúlt évtizedekben a világ 70 másik országában. Amikor Herman Johan Doeleman pék 1900-ban Zeeland tartomány legészakibb szigetén, Zurrikzeêben kezdett gyártani és eladni zselé kekszeket és egyéb finomságokat, úgy tűnt, nem tudta, hogy csak negyed évszázaddal később büszke lesz a "Beszerző a királyi háztartásra!" Címre. és örökségét nemzedékek óta megőrzik.

Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) Hétfőn 10. 10.
Futár Magyarországon 5 kg-ig (3-5 nap) Hétfőn 10. 10.
Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) Hétfőn 10. 10.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk