AKCIÓ: A mai napra csökkentjük a Csomagküldő átvevő pontokban történő szállítást árát 777 Ft-ra. 
Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

  Vaj margarin ZeLa Delikates 2,5 kg

  Felhatalmazott eladó A legtöbb eladott
  Rakráron van > 5 darab Holnapután lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
  0x
  Ezt a terméket lehet vásárolni kedvezményeb áron nagyobb csomagban
  3 270 Ft 2 845 Ft ÁFA nélkül
  Vaj margarin ZeLa Delikates 2,5 kg
  Vaj margarin ZeLa Delikates 2,5 kg
  Elérhetőség: Rakráron van > 5 darab
  Ár: 3 270 Ft

  Vajmargarin 80%, krémek elkészítéséhez, sütemények sütéséhez. Csomagolás 2,5 kg.

  Univerzális margarin cukrász és gasztronómia előállításához. Krémek, tejszínhabok, krémek, könnyű krémek készítéséhez és az oldalsó ételek kenésére. Kiváló ízű és korbácsolás, ideális rugalmasság és kiváló stabilitás. Súrlódásra és linzer tésztára alkalmas.

  Súly 2,5 kg

  Tárolás: hűvös, 15 ° C-ig és száraz

  MEGJEGYZÉS: 15 ° C feletti hőmérsékleten korlátozható a futárszolgálat.

  Súly (brutto) 2500 g
  Nettó súly 2500 g
  Szín Zöld
  A termék listázva van: Alapanyagok, Húsvét, Karácsony, Témák, Olajak és zsírok, Nyersanyagok a fánkhoz (donut)

  Termékösszetétel

  Részben edzett növényi zsírok és olajok, víz, tej, E322 és E471 emulgeálószerek, E202 tartósítószer, E320 aroma, E310 antioxidáns, citromsav és E160a színezőanyag.

  Zeelandia

  A Zeelandia Royal Group egy családi vállalkozás, amelynek több mint 100 éves hagyománya van a cukrászok és pékáruk minőségi alapanyagának előállításában, nemcsak szülőföldjükön Hollandiában, hanem az elmúlt évtizedekben a világ 70 másik országában. Amikor Herman Johan Doeleman pék 1900-ban Zeeland tartomány legészakibb szigetén, Zurrikzeêben kezdett gyártani és eladni zselé kekszeket és egyéb finomságokat, úgy tűnt, nem tudta, hogy csak negyed évszázaddal később büszke lesz a "Beszerző a királyi háztartásra!" Címre. és örökségét nemzedékek óta megőrzik.

  Még nincs vélemény

  Saját értékelés hozzáadása

  Áru visszajuttatásának garanciája


  Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

  Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

  Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

  Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

  Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

  Postacím:

  PNM International s.r.o.
  Zavodni 540/51
  73506 Karvina
  Czech Republic 

   

  Lépjen kapcsolatba velünk