AKCIÓ: A mai napra csökkentjük a Csomagküldő átvevő pontokban történő szállítást árát 777 Ft-ra. 
Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

  Csokoládé öntett extra sötét - 10 kg

  Felhatalmazott eladó Előnyös csomag Ingyenes szállítás
  Rakráron van 2 darab Holnapután lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
  0x
  JÓ VÉTEL: Ekonomikus csomagolás


  Rendszeres ár 28 430 Ft
  Vásárlással spórolt 11 375 Ft (–40%)
  17 055 Ft 14 830 Ft ÁFA nélkül
  Csokoládé öntett extra sötét - 10 kg
  Csokoládé öntett extra sötét - 10 kg
  Elérhetőség: Rakráron van 2 darab
  Ár: 17 055 Ft

  Extra sötét öntett a lencsékben, amelyek alkalmasak süteményekre, süteményekre, süteményekre, szeletekre stb.

  A kövekben lévő sötét máz könnyen oldódik. Ennek az az előnye, hogy meg tudja határozni a feloldódó anyag mennyiségét. Helyezze a köveket egy edénybe, amelyet belemeríthet egy forró vízbe. Keverje meg a feltöltést olvadás közben. Vigyázzon, ne forraljon a vizet, mert ez ronthatja a jegesedést. Ezenkívül ügyeljen arra, hogy a víz ne kerüljön be a jegesedésbe. A feltöltést 100% zsír hozzáadásával hígíthatja.

  Sötét mázzal finoman bordázhat könnyű dartson, fehér mázzal vagy csokoládéval bevont desszerteken, szeleteken, tekercsekön és egyéb desszerteken. Máztorta és egyéb sütemények öntehetők. Karácsony és tea sütemények díszítésére is alkalmas.

  A díszített desszertek és sütik további dekorálásához használhat kontrasztos sötét jegesedést, vagy cukorgyöngyöket és hintiket. Miután a bevonat megszáradt, hozzáadhat eredeti hatást egy színes spray-vel. A sötét szín ragyogóan bronz spray-vel rendelkezik, amely luxus megjelenést ad a desszerteknek.

  Cukrászda termékek díszítésére szolgáló sötét csokoládé utánzata. Az alapanyag a kakaóvajhoz hasonló növényi zsír, kellemes csokoládé íze és aromája. Gyorsan feloldódik, hosszú ideig fényes marad és magasabb hőmérsékleten is stabil. Nagyon műanyag, így alkalmas a modern cukrászati ​​termékek kreatív díszítésére és a gyümölcsök áztatására.

  Csomagolás 10 kg
  Összetevők: cukor, növényi zsír, részben edzett, kakaó, sovány tej, E322, E476, (emulgeálószerek), aroma

  Súly (brutto) 10000 g
  Nettó súly 10000 g
  Csokoládé fajta Keserű csokoládé
  A termék listázva van: Zsír öntetek, Öntetek magokban, Gasztrocsomagolás

  Átlagos tápanyagértékek 100 g

  Energiaérték 2223 kJ
  Energiaérték 533 kcal
  Teljes zsírtartalom 35.1 g
  - ebből telített zsírsavak 14.1 g
  Szénhidrátok 49 g
  - ebből cukok 47.5 g
  Rost 6.1 g
  0.7 g

  Termékösszetétel

  Allergének (beleértve a lehetséges keresztszennyeződést) Tej
  Zeelandia

  A Zeelandia Royal Group egy családi vállalkozás, amelynek több mint 100 éves hagyománya van a cukrászok és pékáruk minőségi alapanyagának előállításában, nemcsak szülőföldjükön Hollandiában, hanem az elmúlt évtizedekben a világ 70 másik országában. Amikor Herman Johan Doeleman pék 1900-ban Zeeland tartomány legészakibb szigetén, Zurrikzeêben kezdett gyártani és eladni zselé kekszeket és egyéb finomságokat, úgy tűnt, nem tudta, hogy csak negyed évszázaddal később büszke lesz a "Beszerző a királyi háztartásra!" Címre. és örökségét nemzedékek óta megőrzik.

  Még nincs vélemény

  Saját értékelés hozzáadása

  Áru visszajuttatásának garanciája


  Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

  Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

  Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

  Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

  Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

  Postacím:

  PNM International s.r.o.
  Zavodni 540/51
  73506 Karvina
  Czech Republic 

   

  Vegye együtt

  Csokoládé öntett extra sötét - 10 kg

  Csokoládé öntett extra sötét …

  21 325 Ft
  Csokoládé öntett extra sötét - 10 kg

  Csokoládé öntett extra sötét …

  19 405 Ft

  Lépjen kapcsolatba velünk