Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU
0 0 Ft Üres kosár

  Fehér öntett Caribe Master Martini - 1 kg

  Rakráron van > 5 darab Kedden lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
  0x
  1 755 Ft 1 530 Ft ÁFA nélkül
  Fehér öntett Caribe Master Martini - 1 kg
  Fehér öntett Caribe Master Martini - 1 kg
  Dostupnost: Rakráron van > 5 darab
  Ár: 1 755 Ft

  Fehér jegesedésből készült csokoládédarabok süteményekhez, süteményekhez, süteményekhez, szeletekhez stb., Finom csokoládés hab, kellemes ízű, darabok nélkül - tömeg 1 kg

  A kövekben a fehér jegesedés könnyen feloldódik. Ennek az az előnye, hogy meg tudja határozni a feloldódó anyag mennyiségét. Helyezze a köveket egy edénybe, amelyet belemeríthet egy forró vízbe. Keverje meg a feltöltést olvadás közben. Vigyázzon, ne forraljon a vizet, mert ez ronthatja a jegesedést. Ezenkívül ügyeljen arra, hogy a víz ne kerüljön be a jegesedésbe. A feltöltést 100% zsír hozzáadásával hígíthatja.

  A Master Martini fehér jegesedés nagyon kevés transz-zsírsavat tartalmaz, 0,4% alatt.

   

  Vegye figyelembe, hogy a jég maximum 50 ° C hőmérsékleten oldódik. A hőmérsékletet 25-30 ° C-ra emelik - ezen a hőmérsékleten jegesedéssel dolgozunk. Az oldódás során fellépő magasabb hőmérséklet károsítja a máz szerkezetét stb.

  Súly (brutto) 1000 g
  Nettó súly 1000 g
  Csokoládé fajta Keserű csokoládé
  A termék listázva van: Öntetek magokban

  Átlagos tápanyagértékek 100 g

  Energiaérték 2378 kJ
  Energiaérték 570 kcal
  Teljes zsírtartalom 35 g
  - ebből telített zsírsavak 35 g
  Szénhidrátok 61 g
  - ebből cukok 61 g
  Fehérje 2.7 g
  0.11 g

  Termékösszetétel

  cukor, teljesen megszilárdult növényi zsírok pálmamag, sovány tejpor (8%), laktóz, szója lecitin emulgeálószer ,, vanillin aromája.

  Allergének (beleértve a lehetséges keresztszennyeződést) Tej

  Még nincs vélemény

  Saját értékelés hozzáadása
  Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 03. 03.
  Futár Magyarországon 5 kg-ig (3-5 nap) - Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 5 kg-ig (3-5 nap) - Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 03. 03.
  Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 03. 03.

  Áru visszajuttatásának garanciája


  Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

  Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

  Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

  Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

  Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

  Postacím:

  PNM International s.r.o.
  Zavodni 540/51
  73506 Karvina
  Czech Republic 

   

  Vegye együtt

  Fehér öntett Caribe Master Martini - 1 kg

  Fehér öntett Caribe Master…

  5 545 Ft
  Spórolt 345 Ft
  Fehér öntett Caribe Master Martini - 1 kg

  Fehér öntett Caribe Master…

  6 030 Ft

  Lépjen kapcsolatba velünk