Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Orosz diszítócső - rózsa

Felhatalmazott eladó
Rakráron van > 5 darab Csütörtökön 02. 29. lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
785 Ft 645 Ft ÁFA nélkül
Orosz diszítócső - rózsa
Orosz diszítócső - rózsa
Elérhetőség: Rakráron van > 5 darab
Ár: 785 Ft

Az úgynevezett orosz tipp - az elmúlt hónapok slágere - a virág egy csapásra történő előállításához. Az elv a következő elveken alapul:

1) sima, csomómentes vajkrémünk van szobahőmérsékleten egy szilárdabb változatban, meg kell tartania a csúcsot.

2) a tejszínhabot sűrítővel keményre verik.

3) a királyi cukormáz keményre van felverve - kemény csúcsot képez, ha kanállal kanalazzuk.

4) virágkészítési eljárás - nyomjuk a használt anyagot a csúcsra és távolítsuk el egy késsel - ez biztosítja, hogy eltávolítottuk a légbuborékokat és a krém teljesen a csúcs végére van nyomva.

5) Helyezze a hegyet a torta felszínére, és kezdje el egyenletes nyomással nyomni a krémet a fúvókán keresztül, lassan eltolva a hegyet a felszíntől. Ez adja meg a virág magasságát. A használt krémtől és annak merevségétől függően alakítsa ki a kívánt magasságot (a munka megegyezik a likőrcső hegyének permetezésével), majd hagyja abba a zsák nyomását, és húzza felfelé a krémet.

6) a virág ajánlott magassága kb. 1-2 cm

Anyag rozsdamentes acél, darabonkénti ár

 

  • nem alkalmas mikrohullámú sütőkhöz
Súly (brutto) 14 g
Nettó súly 15 g
Áru alkalmas használatra nem alkalmas mikrohullámú sütőkhöz
A termék listázva van: Orosz díszítőcső Több lyukú csövek
ORION

Az ORION több mint 25 éve működik a piacon. A vállalat arra törekszik, hogy háztartási cikkek átfogó választékát kínálja, ideértve a márkás edényeket és a magas minőségű konyhai eszközöket is, a gasztronómia jelenlegi tendenciáival összhangban. A neves cseh és külföldi gyártók termékei is elérhetők. A legújabb technológiával készített edényeket, nagyon igényes réz edényeket, tapadásmentes kerámia felületű edényeket kínál az egészséges főzéshez, többrétegű rozsdamentes acél edényeket, szilikon sütőformákat stb. Konyhákhoz, nappali szobákhoz, fürdőszobákhoz kínál árut az otthona könnyebb tisztításához, a kertekbe ...

Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő Csütörtökön 02. 29.
HU - Futár Packeta - Csomagküldő HU - Futár Packeta - Csomagküldő Csütörtökön 02. 29.
HU - Futár GLS HU - Futár GLS Csütörtökön 02. 29.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk