Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Patchwork Fantasy flowers (Virág fantázia)

Műanyag virágvágó.

Részletes termékleírás
Rakráron van > 5 darab Hétfőn 07. 29. lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
6 215 Ft 5 140 Ft ÁFA nélkül
Patchwork Fantasy flowers (Virág fantázia)
Patchwork Fantasy flowers (Virág fantázia)
Elérhetőség: Rakráron van > 5 darab
Ár: 6 215 Ft

Műanyag virágvágó.

A készlet számos virágmotívumot tartalmaz, amelyek érdekes formákba rendezhetők. Nagyobb és kisebb virágokat találhat a gyümölcsösben, hogy kiegészítse a rétes témájú süteményeket vagy más ünnepi süteményeket gyerekeknek és felnőtteknek. A virágokat alakos csontok segítségével alakíthatja ki konvex alakzatokra, vagy speciális csészékbe helyezheti őket a modellezett virágokhoz. Virágminták díszíthetik a cupcakes-et a gyerekek pártjában. Jó hatást érhet el, ha például a buborékcsomagolás vagy más strukturált fólia dekoratív felületre van nyomtatva a hengerelt bevonatra. Vágjunk egy kicsit nagyobbat, mint a cupcakes. Helyezzen egy csípős virágot a bevont cupcakesre, amely csokornyakkendővel és más formákkal kiegészíthető. Festéshez használjon gél, folyadék vagy gél festéket. Használhatja ehető ragasztó vagy királyi mázzal a süteményekhez és a cupcakeshez.

 

Ezek a vágógépek alkalmasak mindenféle anyagra, például keksz tészta, édesség, fondant,White icing, Dama paszta, K2, marcipán stb.

Használati utasítás: - a masszát nem ragadós felületre tekerje - nyomtassa ki vagy vágja ki az alakot - nyomja ki a tömeget

 

 

A termék listázva van: Patchwork kiszúrók
Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő Hétfőn 07. 29.
HU - Futár Packeta - Csomagküldő HU - Futár Packeta - Csomagküldő Hétfőn 07. 29.
HU - Futár GLS HU - Futár GLS Hétfőn 07. 29.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk