Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU
0 0 Ft Üres kosár

  Patchwork - Karate/Judo Man

  Különböző témájú süteményeket díszíthet egy karatával vagy judo figurával készített történetekkel, vagy létrehozhat egy központi motívumot egy tisztán bevont süteményhez egy vágóval.

  Részletes termékleírás
  Rakráron van 2 darab Holnapután lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
  0x
  5 985 Ft 4 945 Ft ÁFA nélkül
  Patchwork - Karate/Judo Man
  Patchwork - Karate/Judo Man
  Dostupnost: Rakráron van 2 darab
  Ár: 5 985 Ft

  Különböző témájú süteményeket díszíthet egy karatával vagy judo figurával készített történetekkel, vagy létrehozhat egy központi motívumot egy tisztán bevont süteményhez egy vágóval.

  Különböző témájú süteményeket díszíthet egy karatával vagy judo figurával készített történetekkel, vagy létrehozhat egy központi motívumot egy tisztán bevont süteményhez egy vágóval. Ebben az esetben a texturált párnákat dekoratív célokra is felhasználhatja, hogy eredeti felületet hozzon létre a sima bevonatból. Színezd az alakot folyékony vagy gél színekkel. Finom részletekért megtalálja a színeket a jelölőben. A harcművészetek motívuma a tortán mind a nagy, mind a kicsi számára örömteli.

  Műanyag maró agyag modellezéséhez. Ezek a vágóeszközök bármilyen anyaghoz felhasználhatók, például keksz tészta, cukorpaszta, fondant, white Icing, Pasta Dama, K2, marcipán stb. Használati utasítások: - tekerje az anyagot nem tapadó felületre - nyomtassa le vagy vágja az alakot - nyomja be az anyagot

  A termék listázva van: Patchwork kiszúrók

  Még nincs vélemény

  Saját értékelés hozzáadása
  Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) ma szállítunk, önnél 03. 03.
  Futár Magyarországon 5 kg-ig (3-5 nap) - Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 5 kg-ig (3-5 nap) - Online fizetés (hitelkártya) ma szállítunk, önnél 03. 03.
  Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) ma szállítunk, önnél 03. 03.

  Áru visszajuttatásának garanciája


  Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

  Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

  Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

  Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

  Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

  Postacím:

  PNM International s.r.o.
  Zavodni 540/51
  73506 Karvina
  Czech Republic 

   

  Lépjen kapcsolatba velünk