Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Patchwork kiszúró bárány és csecsemő (bárányos gyerekek)

Plastový vypichovač ve tvaru dítěte s jehňátkem.

Részletes termékleírás
Rakráron van > 5 darab Csütörtökön 05. 30. lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
3 415 Ft 2 825 Ft ÁFA nélkül
Patchwork kiszúró bárány és csecsemő (bárányos gyerekek)
Patchwork kiszúró bárány és csecsemő (bárányos gyerekek)
Elérhetőség: Rakráron van > 5 darab
Ár: 3 415 Ft

Plastový vypichovač ve tvaru dítěte s jehňátkem.

Babaszülési sütemények, csecsemő sütemények, mese és egyéb sütemények esetén ezt a bárány formát használhatja gyermekeivel. A finom dekoráció finom porfestékkel színezhető. Az erősebb festéshez használjon gélt vagy folyékony színeket. A bárányokon kívül a tortát különféle csipkével, virágokkal, szívvel, gyöngyökkel, íjakkal és más finom díszítéssel díszítheti. Használjon ehető ragasztót vagy királyi mázat a formázásokhoz a modellező és bevonó anyagokból.

Ezek a vágóeszközök bármilyen anyaghoz felhasználhatók, például keksz tésztákhoz, édességekhez, ételhez,White Icing, paszta Dama, K2, marcipánhoz stb.

Használati utasítás: - gördítse az anyagot egy nem tapadó felületre - nyomtassa ki vagy vágja le az alakot - nyomja be az anyagot

 

A termék listázva van: Akció Patchwork kiszúrók
Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő Csütörtökön 05. 30.
HU - Futár Packeta - Csomagküldő HU - Futár Packeta - Csomagküldő Csütörtökön 05. 30.
HU - Futár GLS HU - Futár GLS Csütörtökön 05. 30.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk