Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Patchwork kiszúró iskola beállítása - Teachers set

A készletben táblák, könyvek, könyvek széle, ceruzák, szövegek találhatók. A modellezés és a bevonó anyagok felhasználhatók iskolai osztályú utánzatok készítésére a szenvedélyes iskolások számára.…

Részletes termékleírás
Rakráron van > 5 darab Holnapután lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
6 845 Ft 5 655 Ft ÁFA nélkül
Patchwork kiszúró iskola beállítása - Teachers set
Patchwork kiszúró iskola beállítása - Teachers set
Elérhetőség: Rakráron van > 5 darab
Ár: 6 845 Ft

A készletben táblák, könyvek, könyvek széle, ceruzák, szövegek találhatók. A modellezés és a bevonó anyagok felhasználhatók iskolai osztályú utánzatok készítésére a szenvedélyes iskolások számára. Használhatja a gél vagy a folyadék színeit a részletek színezéséhez. Porporzással puha, színezett vagy gyöngyös érintést kap.

Műanyag kiszúró agyag modellezéséhez. Ezek a vágógépek alkalmasak mindenféle anyagra, mint a keksz tészta, cukorka, fondant, white icing, Dama paszta, K2, marcipán stb.

A termék listázva van: Patchwork kiszúrók

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk