Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Patchwork kiszúró Kála- lilium Kaly - Arum Lily

Kála virág alakú műanyag vágó.

Részletes termékleírás
Rakráron van > 5 darab Pénteken 05. 31. lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
6 600 Ft 5 455 Ft ÁFA nélkül
Patchwork kiszúró Kála- lilium Kaly - Arum Lily
Patchwork kiszúró Kála- lilium Kaly - Arum Lily
Elérhetőség: Rakráron van > 5 darab
Ár: 6 600 Ft

Kála virág alakú műanyag vágó.

A vágók finom virágmintákat hoznak létre sütemények és cupcakes készítéséhez. A készlet iszapvirágot és leveleket tartalmaz, amelyek kivágás után finoman megfosszanak. A bevonó és modellező anyagok alkalmasak a barázdálásra. A festéshez használjon gélt vagy folyékony festékeket. Használjon világos színeket az árnyékok és a vakító fényekhez. Díszítheti esküvői tortákat és ünnepi tortákat lányok és nők számára virágmintával. A torták elegáns megjelenést adnak a virágok iszapjának, amelyet aláhúzhat más dekorációkkal, például gyöngyökkel, íjakkal, virágokkal, szívvel és különféle díszekkel. Használjon ehető ragasztót vagy királyi mázat a dekorációk rögzítéséhez.

Ezek a vágóeszközök bármilyen anyaghoz felhasználhatók, például keksz tésztákhoz, édességekhez, fudához, White Icing, Pasta Dama, K2, marcipánhoz stb.

Használati utasítás:  gorgolje szét az anyagot egy nem tapadó felületre - nyomtassa le vagy vágja le az alakot - extrudálja az anyagot

 

A termék listázva van: Patchwork kiszúrók
Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő Pénteken 05. 31.
HU - Futár Packeta - Csomagküldő HU - Futár Packeta - Csomagküldő Pénteken 05. 31.
HU - Futár GLS HU - Futár GLS Pénteken 05. 31.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk