Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Patchwork kiszúró Nagy hópehely - Large Snowflake

Hózzon tortát vagy muffint gyönyörű hópelyhekkel, hozzon létre saját jégkirályságot. Díszítheti a karácsonyi témájú süteményeket hópelyhekkel. Vághatja a mintákat bevonó és modellező anyagokba.…

Részletes termékleírás
Rakráron van 3 darab Csütörtökön 07. 18. lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
3 585 Ft 2 960 Ft ÁFA nélkül
Patchwork kiszúró Nagy hópehely - Large Snowflake
Patchwork kiszúró Nagy hópehely - Large Snowflake
Elérhetőség: Rakráron van 3 darab
Ár: 3 585 Ft

Hózzon tortát vagy muffint gyönyörű hópelyhekkel, hozzon létre saját jégkirályságot. Díszítheti a karácsonyi témájú süteményeket hópelyhekkel. Vághatja a mintákat bevonó és modellező anyagokba. Rajzolja a nyomtatott mintát folyékony vagy gél színekkel. Használjon ehető ragasztót vagy királyi mázat a bevont torta felületéhez való rögzítéshez.

Műanyag kiszúró agyag modellezéséhez. Ezek a vágóeszközök bármilyen anyaghoz alkalmasak, mint például keksz tészta, cukorpaszta, fondant, fehér jegesedés, Pasta Dama, K2, marcipán stb.

Méretek: 6cm.

 

Súly (brutto) 20 g
Party témája Frozen - Jégvarázs
A termék listázva van: Frozen Karácsony Patchwork kiszúrók
Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő Csütörtökön 07. 18.
HU - Futár Packeta - Csomagküldő HU - Futár Packeta - Csomagküldő Csütörtökön 07. 18.
HU - Futár GLS HU - Futár GLS Csütörtökön 07. 18.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk