AKCIÓ: A mai napra csökkentjük a Csomagküldő átvevő pontokban történő szállítást árát 777 Ft-ra. 
Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU
0 0 Ft Üres kosár

  Patchwork kiszúró Oroszlán kölyök és bébi kellékek - Baby Lion & Nursery Items

  Oroszlán alakú műanyag vágó és baba igényeihez.

  Részletes termékleírás
  Rakráron van > 5 darab Szerdán lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
  0x
  3 785 Ft 3 130 Ft ÁFA nélkül
  Patchwork kiszúró Oroszlán kölyök és bébi kellékek - Baby Lion & Nursery Items
  Patchwork kiszúró Oroszlán kölyök és bébi kellékek - Baby Lion & Nursery Items
  Elérhetőség: Rakráron van > 5 darab
  Ár: 3 785 Ft

  Oroszlán alakú műanyag vágó és baba igényeihez.

  Díszítheti a bevonatos babaszülési süteményeket vagy bevont cupcakesokat oroszlán és baba témával. A Lion Cub felhasználhatja a csecsemő sütemények díszítését is. Sok modellező és bevonó anyag alkalmas a barázdálásra. Használjon gélt vagy folyékony színeket a festéshez. A színjelzők hasznosak a finom részletek rajzolásában.

  Ezek a vágóeszközök bármilyen anyaghoz felhasználhatók, például keksz tésztákhoz, édességekhez, fondánt, White Icing, Pasta Dama, K2, marcipánhoz stb.

  Használati utasítás: - tekerje az anyagot egy nem tapadó felületre - nyomtassa le vagy vágja le az alakot - extrudálja az anyagot

  A termék listázva van: Patchwork kiszúrók

  Még nincs vélemény

  Saját értékelés hozzáadása

  Áru visszajuttatásának garanciája


  Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

  Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

  Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

  Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

  Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

  Postacím:

  PNM International s.r.o.
  Zavodni 540/51
  73506 Karvina
  Czech Republic 

   

  Lépjen kapcsolatba velünk