Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Patchwork kiszúró üveg és pohár - Bottle & Glass

Üveg és pohár alakú műanyag vágó.

Részletes termékleírás
Rakráron van > 5 darab Hétfőn 04. 22. lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
4 315 Ft 3 570 Ft ÁFA nélkül
Patchwork kiszúró üveg és pohár - Bottle & Glass
Patchwork kiszúró üveg és pohár - Bottle & Glass
Elérhetőség: Rakráron van > 5 darab
Ár: 4 315 Ft

Üveg és pohár alakú műanyag vágó.

Az üveg- és palack kiszúrók felhasználhatók a témájú sütemények díszítésére, amelyeket tovább lehet díszíteni szúrt szőlő formákkal. Ha egy üvegüveget szeretne egy fából készült asztalra helyezni, használjon strukturált szőnyeget fa motívummal. Az extrudált formákat színezzük gél- vagy folyékony festékekkel. Porfestékekkel fényt vagy árnyékot kaphat. Ha leírni kívánja a címkét, akkor színes jelölőket használhat a részletes rajzhoz. Használjon ehető ragasztót vagy királyi májat a bevont süteményekhez való ragasztáshoz.

Ezek a vágóeszközök bármilyen anyaghoz felhasználhatók, például keksz tésztákhoz, édességekhez, fudához, White Icing, Pasta Dama, K2, marcipánhoz stb.

Használati utasítás: - tekerje az anyagot egy nem tapadó felületre - nyomtassa le vagy vágja le az alakot - extrudálja az anyagot

 

A termék listázva van: Patchwork kiszúrók
Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő Hétfőn 04. 22.
HU - Futár Packeta - Csomagküldő HU - Futár Packeta - Csomagküldő Hétfőn 04. 22.
HU - Futár GLS HU - Futár GLS Hétfőn 04. 22.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk