Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Patchwork könyv gerincvágó - Book Ends

Műanyag kiszúró könyv gerincvágó.

Részletes termékleírás
Rakráron van 3 darab Hétfőn 06. 03. lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
3 100 Ft 2 560 Ft ÁFA nélkül
Patchwork könyv gerincvágó - Book Ends
Patchwork könyv gerincvágó - Book Ends
Elérhetőség: Rakráron van 3 darab
Ár: 3 100 Ft

Műanyag kiszúró könyv gerincvágó.

Használja a bélyegzőt az extrudált könyv tüskék létrehozásához a könyvtárban és a polcokon. Ha imitációs könyvtárakat készít a szenvedélyes olvasók számára a modellezési és bevonási anyagokból, akkor egy fa motívummal ellátott strukturált szőnyeget dobhat egy fából készült bútorok létrehozásához. A festéshez használjon gélt vagy folyékony festéket.

Ezek a vágógépek alkalmasak mindenféle anyagra, például keksz tészta, édesség, fondant, White Icing, Dama paszta, K2, marcipán stb.

Használati utasítás: - a masszát nem ragadós felületre tekerje - nyomtassa ki vagy vágja ki az alakot - nyomja ki a tömeget

 

A termék listázva van: Patchwork kiszúrók
Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő Hétfőn 06. 03.
HU - Futár Packeta - Csomagküldő HU - Futár Packeta - Csomagküldő Hétfőn 06. 03.
HU - Futár GLS HU - Futár GLS Hétfőn 06. 03.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk