Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU
0 0 Ft Üres kosár

  Patchwork lyukasztó ábécé - Alphabet Capitals

  Patchwork Alphabet Capitals.

  Részletes termékleírás
  Rakráron van 4 darab Szerdán lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
  0x
  6 700 Ft 5 535 Ft ÁFA nélkül
  Patchwork lyukasztó ábécé - Alphabet Capitals
  Patchwork lyukasztó ábécé - Alphabet Capitals
  Dostupnost: Rakráron van 4 darab
  Ár: 6 700 Ft

  Patchwork Alphabet Capitals.

  Műanyag vágókészlet tartalmaz egy nagy ábécé. A nagybetűk mérete körülbelül 1,5 cm. A dekorációhoz különféle modellező és bevonó anyagokat használhat, mint például a marcipán, a K2, a smartflex, a gumpaszta stb.

  A vágóeszközök gyermekek számára is kekszek és mézeskalács vágására alkalmasak.

  A sima felület megkönnyíti a formák eltávolítását a vágógépekről. Mielőtt a levelet felvitték a bevonatos süteményre, fedjük le az alsó részét ehető ragasztóval, királyi mázzal vagy házi készítésű tojásfehérje és porcukor ragasztóval.

  Betűméret: 1,5 cm.

  A termék listázva van: Abécé és számok, Születésnapok, Patchwork kiszúrók

  Még nincs vélemény

  Saját értékelés hozzáadása
  Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 04. 22.
  Futár Magyarországon 5 kg-ig (3-5 nap) - Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 5 kg-ig (3-5 nap) - Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 04. 22.
  Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 04. 22.

  Áru visszajuttatásának garanciája


  Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

  Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

  Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

  Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

  Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

  Postacím:

  PNM International s.r.o.
  Zavodni 540/51
  73506 Karvina
  Czech Republic 

   

  Lépjen kapcsolatba velünk