AKCIÓ: A mai napra csökkentjük a Csomagküldő átvevő pontokban történő szállítást árát 777 Ft-ra. 
Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU
0 0 Ft Üres kosár

  Patchwork lyukasztó Elefántok

  Elefántok műanyag alakú.

  Részletes termékleírás
  Rakráron van > 5 darab Szerdán lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
  0x
  2 985 Ft 2 470 Ft ÁFA nélkül
  Patchwork lyukasztó Elefántok
  Patchwork lyukasztó Elefántok
  Elérhetőség: Rakráron van > 5 darab
  Ár: 2 985 Ft

  Elefántok műanyag alakú.

  A készlet 3 elefántot tartalmaz a vidám babatorta díszítésére fiúk és lányok számára. Ezenkívül az elefántfigura alkalmas állati témájú vagy felnőtt süteményekhez, amelyek felvidítják az elefántokat a boldogságért. A csecsemő sütemények dekorálásakor az elefántokhoz dísztárgyakat, például golyókat, virágot, léggömböket, napfényt, paraplánt és másokat csatolhat. Használhat gélt vagy folyékony színeket a festéshez. Használjon porszíneket árnyékoláshoz vagy vakító fényekhez. A finom részletek jól felrajzolódnak az ehető filctollakkal. Csatlakoztassa az elefántokat a tortához lehetőleg ehető ragasztóval vagy királyi mázzal.

  Ezek a vágóeszközök bármilyen anyaghoz felhasználhatók, például keksz tésztákhoz, édességekhez, ételhez, white Icing,paszta Dama, K2, marcipánhoz stb.

  Használati utasítás: - gördítse az anyagot egy nem tapadó felületre - nyomtassa ki vagy vágja le az alakot - nyomja be az anyagot

  A termék listázva van: Patchwork kiszúrók

  Még nincs vélemény

  Saját értékelés hozzáadása

  Áru visszajuttatásának garanciája


  Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

  Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

  Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

  Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

  Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

  Postacím:

  PNM International s.r.o.
  Zavodni 540/51
  73506 Karvina
  Czech Republic 

   

  Lépjen kapcsolatba velünk