Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Patchwork lyukasztó Elefántok

Elefántok műanyag alakú.

Részletes termékleírás
Rakráron van 2 darab Hétfőn 07. 29. lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
4 315 Ft 3 570 Ft ÁFA nélkül
Patchwork lyukasztó Elefántok
Patchwork lyukasztó Elefántok
Elérhetőség: Rakráron van 2 darab
Ár: 4 315 Ft

Elefántok műanyag alakú.

A készlet 3 elefántot tartalmaz a vidám babatorta díszítésére fiúk és lányok számára. Ezenkívül az elefántfigura alkalmas állati témájú vagy felnőtt süteményekhez, amelyek felvidítják az elefántokat a boldogságért. A csecsemő sütemények dekorálásakor az elefántokhoz dísztárgyakat, például golyókat, virágot, léggömböket, napfényt, paraplánt és másokat csatolhat. Használhat gélt vagy folyékony színeket a festéshez. Használjon porszíneket árnyékoláshoz vagy vakító fényekhez. A finom részletek jól felrajzolódnak az ehető filctollakkal. Csatlakoztassa az elefántokat a tortához lehetőleg ehető ragasztóval vagy királyi mázzal.

Ezek a vágóeszközök bármilyen anyaghoz felhasználhatók, például keksz tésztákhoz, édességekhez, ételhez, white Icing,paszta Dama, K2, marcipánhoz stb.

Használati utasítás: - gördítse az anyagot egy nem tapadó felületre - nyomtassa ki vagy vágja le az alakot - nyomja be az anyagot

 

Súly (brutto) 50 g
A termék listázva van: Patchwork kiszúrók
Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő Hétfőn 07. 29.
HU - Futár Packeta - Csomagküldő HU - Futár Packeta - Csomagküldő Hétfőn 07. 29.
HU - Futár GLS HU - Futár GLS Hétfőn 07. 29.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk