Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU
0 0 Ft Üres kosár

  Patchwork lyukasztó Unicorn- egyszarvú - kiszúró

  Egyszarvú alakú műanyag vágó.

  Részletes termékleírás
  Rakráron van 2 darab Kedden lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
  0x
  2 515 Ft 2 080 Ft ÁFA nélkül

  Egyszarvú alakú műanyag vágó.

  Az egyszarvú legszebb lányok alakja. A lányok süteményeit babákkal, csillagokkal, íjakkal, virágokkal és egyéb díszítőelemekkel is díszítheti. Azt is elhelyezheti az egyszarvú a sütemények képviselő nagy körhinta. A csillogó hatásokhoz gél színeket használhat a festéshez használt csövekben. Gyöngy színek is kaphatók porfestékekkel. A további díszítéshez használjon gél vagy folyékony festéket. Használja ehető ragasztót vagy királyi mázzal, hogy csatolja a tortáthoz.
  Ezek a vágógépek alkalmasak mindenféle anyagra, mint például a keksz tészta, édesség, fuondán,white icing, paszta Dama, K2, marcipán stb.
  Használati utasítás: - az anyagot nem ragadós felületre tekerje - nyomjon vagy vágja le az alakot - extrudálja az anyagot

  Party téma Unikornis - Unicorn
  A termék listázva van: Unikornis - egyszarvú, Patchwork kiszúrók

  Még nincs vélemény

  Saját értékelés hozzáadása
  Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 11. 04.
  Futár Magyarországon 10 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 10 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 11. 04.
  Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 11. 04.

  Áru visszajuttatásának garanciája


  Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

  Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza a csomagot a jegygel, és mi saját költségén juttatjuk el központi raktárunkba.

  Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

  Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást, kérjük, küldje el a küldeményt a következő címre:

  Cukrasz Vilag
  Csomagküldő.hu

  ID 94719344
  Teve utca 60
  1139 Budapest

  Szállítási megrendelések esetén nem fogadunk el visszavitt készpénzt. Címhez kötelező ID: 94719344

  Vegye együtt

  Patchwork lyukasztó Unicorn- egyszarvú - kiszúró

  Patchwork lyukasztó Unicorn-…

  5 055 Ft

  Lépjen kapcsolatba velünk