AKCIÓ: A mai napra csökkentjük a Csomagküldő átvevő pontokban történő szállítást árát 777 Ft-ra. 
Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU
0 0 Ft Üres kosár

  Patchwork lyukasztó Unicorn- egyszarvú - kiszúró

  Egyszarvú alakú műanyag vágó.

  Részletes termékleírás
  Rakráron van 3 darab Szerdán lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
  0x
  2 555 Ft 2 115 Ft ÁFA nélkül
  Patchwork lyukasztó Unicorn- egyszarvú - kiszúró
  Patchwork lyukasztó Unicorn- egyszarvú - kiszúró
  Elérhetőség: Rakráron van 3 darab
  Ár: 2 555 Ft

  Egyszarvú alakú műanyag vágó.

  Az egyszarvú legszebb lányok alakja. A lányok süteményeit babákkal, csillagokkal, íjakkal, virágokkal és egyéb díszítőelemekkel is díszítheti. Azt is elhelyezheti az egyszarvú a sütemények képviselő nagy körhinta. A csillogó hatásokhoz gél színeket használhat a festéshez használt csövekben. Gyöngy színek is kaphatók porfestékekkel. A további díszítéshez használjon gél vagy folyékony festéket. Használja ehető ragasztót vagy királyi mázzal, hogy csatolja a tortáthoz.
  Ezek a vágógépek alkalmasak mindenféle anyagra, mint például a keksz tészta, édesség, fuondán,white icing, paszta Dama, K2, marcipán stb.
  Használati utasítás: - az anyagot nem ragadós felületre tekerje - nyomjon vagy vágja le az alakot - extrudálja az anyagot

  Súly (brutto) 18 g
  Party témája Unikornis - Unicorn
  A termék listázva van: Unikornis - egyszarvú, Patchwork kiszúrók

  Még nincs vélemény

  Saját értékelés hozzáadása

  Áru visszajuttatásának garanciája


  Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

  Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

  Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

  Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

  Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

  Postacím:

  PNM International s.r.o.
  Zavodni 540/51
  73506 Karvina
  Czech Republic 

   

  Vegye együtt

  Patchwork lyukasztó Unicorn- egyszarvú - kiszúró

  Patchwork lyukasztó Unicorn-…

  5 130 Ft

  Lépjen kapcsolatba velünk