Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Patchwork százszorszép lánc - Daisy Chain

Százszorszép alakú műanyag vágó.

Részletes termékleírás
A termék értékesítése már nem történik meg
Patchwork százszorszép lánc - Daisy Chain
Patchwork százszorszép lánc - Daisy Chain
Elérhetőség: Nem megrendelhető
Ár: 3 400 Ft

Százszorszép alakú műanyag vágó.

Daisy lánccal hatékonyan díszítheti a romantikus esküvői süteményeket. Tolja a láncot a torta kerületére, vagy az esküvői asztalhoz tartozó cupcakesre. Dekoratív virágokkal sűrűn fedheti le a bevont sütemények teljes felületét. A két sima bevonatú padló között a padlón varrott díszítés nagyszerű lesz. Színezzük a százszorszépeket a por legjobban. Finom részletek, például virágközpontok esetén folyékony vagy gél vagy színes jelölők használhatók. A dekoratív íjak és virágok illeszkednek ehhez a motívumhoz.

Ezek a vágógépek alkalmasak mindenféle anyagra, például keksz tészta, édesség, fondant, fehér jegesedés, Dama paszta, K2, marcipán stb.

Használati utasítás: - a masszát nem ragadós felületre tekerje - nyomtassa ki vagy vágja ki az alakot - nyomja ki a tömeget

 

Súly (brutto) 15 g
A termék listázva van: Patchwork kiszúrók
Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk