Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Patchwork Téglafalazat - Brickwork Embosser

Műanyag vágó, téglafal alakú.

Részletes termékleírás
3 400 Ft 2 810 Ft ÁFA nélkül
Patchwork Téglafalazat - Brickwork Embosser
Patchwork Téglafalazat - Brickwork Embosser
Elérhetőség: 2 héten belül készleten
Ár: 3 400 Ft

Műanyag vágó, téglafal alakú.

A vágó segítségével hiteles megjelenést kap a strukturált kőművesség. A bevonó és modellező anyagokba történő extrudálás után falakat és házakat is elő lehet állítani. A színezéshez használjon gélt és folyékony színeket. A porfestékekkel fényt vagy árnyékot adhat a falazathoz. A készlet tartalmaz harangvágókat karácsonyi sütemények és bevont desszertek díszítésére.

Ezek a vágóeszközök bármilyen anyaghoz felhasználhatók, például keksz tésztákhoz, édességekhez, ételhez, fehér jegesedéshez, tészta Dama, K2, marcipánhoz stb.

Használati útmutató: - gördítse az anyagot egy nem tapadó felületre - nyomtassa ki vagy vágja le az alakot - nyomja be az anyagot

 

Súly (brutto) 36 g
A termék listázva van: Patchwork kiszúrók
Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő Csütörtökön 08. 01.
HU - Futár Packeta - Csomagküldő HU - Futár Packeta - Csomagküldő Csütörtökön 08. 01.
HU - Futár GLS HU - Futár GLS Csütörtökön 08. 01.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk