Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Piñata LOL Surprise 57x57 cm - felhúzható

LOL Surprise pińata 57x57 cm - felhúzható

Részletes termékleírás
Utolsó a raktárba
Rakráron van 1 darab Kedden 06. 18. lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
14 615 Ft 12 080 Ft ÁFA nélkül
Piñata LOL Surprise 57x57 cm - felhúzható
Piñata LOL Surprise 57x57 cm - felhúzható
Elérhetőség: Rakráron van 1 darab
Ár: 14 615 Ft
LOL Surprise pińata 57x57 cm - felhúzható

A piñata egy laminált papírból készült, lezárt tartály, amelyet élénk színű papírral és különböző rojtokkal díszítettek. A forma szinte bármilyen alakú lehet. Különböző ajándékokkal vagy édességekkellehet megtöltve.Ezt a Pinatát nem a gyerekek törik össze, hanem az alján található zsinórok meghúzásával. Csak egy zsinórral nyílik a fedél, és a töltelék kiömlik belülről. Kisgyermekek számára ez a változat oktatási szempontból alkalmasabb - semmi sem törik el, és a Piñata sértetlen marad.Különösen Mexikó, az USA és általában Latin-Amerika kultúrájában használják.Nem tartalmaz édességet vagy ajándékot.

 

nincs megtöltve

 

Súly (brutto) 1000 g
Party témája LOL Surprise babák
A termék listázva van: Piñata
Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
HU - Futár GLS HU - Futár GLS Kedden 06. 18.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk