Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Pókember pinata - spiderman- húzható

Pókember pinata - spiderman- húzható

Részletes termékleírás
3 munkanapon belül lesz raktáron
19 415 Ft 16 045 Ft ÁFA nélkül
Pókember pinata - spiderman- húzható
Pókember pinata - spiderman- húzható
Elérhetőség: 3 munkanapon belül lesz raktáron
Ár: 19 415 Ft

Pókember pinata - spiderman- húzható

A Pinata laminált papír zárt tárolóedénye, élénk színű papírral és különféle rojtokkal díszítve. Az alak szinte bármilyen lehet. Különböző ajándékokkal vagy édességekkel tele lehet. Csak egy húr nyitja meg a nyílást, és annak tartalma belülről ürül ki. Kisgyermekek számára ez a lehetőség oktatási szempontból megfelelőbb - semmi sem szakad meg, és Piňata sértetlen marad.

 

nincs megtöltve

 

Súly (brutto) 1000 g
Party témája Spiderman
A termék listázva van: Piñata
Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
HU - Futár GLS HU - Futár GLS Hétfőn 06. 24.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk