Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Muffin és cupcake kosárkák - cukrászpapír - 60 db

Felhatalmazott eladó
Rakráron van 3 darab Szerdán 10. 04. lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
785 Ft 645 Ft ÁFA nélkül
Muffin és cupcake kosárkák - cukrászpapír - 60 db
Muffin és cupcake kosárkák - cukrászpapír - 60 db
Elérhetőség: Rakráron van 3 darab
Ár: 785 Ft

Süteményes kosár muffinok és más édes finomságok számára. Anyaga: papír. 60 db. Válogatott minták. Méretek: felső átmérő 5,5 cm, alsó 3 cm, magasság 2 cm.

A modern díszítésű cukrászsütemények sütőpapírból készülnek, amely 220 °C-ig ellenáll a hőmérsékletnek, ezért ideális minden szenvedélyes cukrász és pék számára. Ezek a sütemények nagyszerű lehetőséget nyújtanak a klasszikus muffinok és cupcake-ek élvezetére anélkül, hogy a formák vagy sütőformák mosogatásával bajlódni kellene. Használhatja őket házi sütés nélküli golyók, csokoládé trüffelek, bonbonok készítéséhez is, vagy önthet beléjük dióval, gyümölcsökkel vagy finom sós karamellkrémmel ízesített csokoládét.

Ezek a muffinok felbecsülhetetlen segítségek bulikon, születésnapokon, gyerekzsúrokon, esküvőkön, de húsvéti vagy karácsonyi finomságok készítésekor is.

Különböző kivitelben, az aktuális készletkészlet függvényében szállítva.

A papír cupcake-ek használatának előnyei a következők:

  • Sütőben sütve akár 220 °C-os hőmérsékletet is kibírnak.
  • Lehetővé teszik az édes és sós desszertek közvetlen tálalását.
  • Megszüntetik az edények mosogatásának szükségességét, mivel használat után egyszerűen kidobhatja őket.
  • Alsó átmérőjük 3,5 cm, felső átmérőjük pedig körülbelül 5,5 cm, ami ideális méret az Ön alkotásaihoz.

Kérdés: Milyen fő előnyei vannak a papír sütőformák sütéshez való használatának?

Válasz: A papírmuffinok használatának fő előnyei a magas, akár 220 °C-os hőmérsékletnek való ellenállóképességük, a desszertek közvetlenül bennük való tálalhatósága, a könnyű kivehetőség és az edények mosogatásának szükségtelensége.

Kérdés: Milyen alkalmakra alkalmasak a papírmuffinok?

Válasz: A papír cupcake remek választás partikra, születésnapi és babaváró partikra, esküvőkre, valamint húsvéti és karácsonyi finomságok elkészítéséhez.

Kérdés: A süteményeket a süteményekhez is lehet használni: Mi az ideális méret a papír cupcake-ek számára?

Válasz: A papír cupcake-ek alsó átmérője 3,5 cm, felső átmérője pedig körülbelül 5,5 cm, ami az optimális méret muffinok, cupcake-ek és más desszertek sütéséhez.

Kérdés: Használhatók-e a papírmuffinok sós desszertekhez? 

Válasz: Igen, a papírmuffinok édes és sós desszertekhez egyaránt használhatók. Például tehet bele sós golyókat, sós muffinokat, vagy önthet bele csokoládét dióval vagy isteni sós karamellával.

Kérdés: Mekkora a maximális hőmérséklet, amelyet a papírmuffinok elviselnek?

Válasz: A papírmuffinok 220°C-ig bírják a hőmérsékletet, ami azt jelenti, hogy a sütőben is biztonságosan használhatók.

 

Súly (brutto) 24 g
A termék listázva van: Nagyobb muffin kosarak
ORION

Az ORION több mint 25 éve működik a piacon. A vállalat arra törekszik, hogy háztartási cikkek átfogó választékát kínálja, ideértve a márkás edényeket és a magas minőségű konyhai eszközöket is, a gasztronómia jelenlegi tendenciáival összhangban. A neves cseh és külföldi gyártók termékei is elérhetők. A legújabb technológiával készített edényeket, nagyon igényes réz edényeket, tapadásmentes kerámia felületű edényeket kínál az egészséges főzéshez, többrétegű rozsdamentes acél edényeket, szilikon sütőformákat stb. Konyhákhoz, nappali szobákhoz, fürdőszobákhoz kínál árut az otthona könnyebb tisztításához, a kertekbe ...

Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő Szerdán 10. 04.
HU - Futár Packeta - Csomagküldő HU - Futár Packeta - Csomagküldő Szerdán 10. 04.
HU - Futár GLS HU - Futár GLS Szerdán 10. 04.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk